Majoitus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus

 

MAJOITUS HAAPAJÄRVEN HERÄTTÄJÄJUHLILLA 2013 

 

Majoitussihteerin tavoittaa puhelinnumerosta 044 7180 020. 

Majoitussihteerille voi ilmoittaa niin majoitustarpeesta kuin tarjota kotimajoituspaikkojakin. Sihteerin työnkuvaan kuuluu myös talkoolaisten rekisteröiminen juhlia varten.

Hotelli-, motelli-, leirintäalue-, ja maatilamatkailumajoitusta löytyy Haapajärveltä, sekä naapurikunnista Pyhäjärveltä, Kärsämäeltä, Reisjärveltä, Nivalasta, Ylivieskasta, Haapavedeltä ja Pihtiputaalta. Lähimmät hotellit ovat jo täynnä, mutta majapaikkoja löytyy edelleen kohtuullisen ajomatkan päässä. 

Näihin majoituskohteisiin majoittujat asioivat suoraan ja lista paikoista löytyy oheisesta linkistä. Majoituslista

Tarjoaisitko kotimajoitusta?

Myös Sinä voit osallistua talkoisiin majoittamalla juhlavieraita kotiisi. Majoituspaikaksi käy myös asuntovaunu tai -auto, kesämökki tai muu yöpymiseen soveltuva rakennus. Edellisillä juhlilla kotimajoitusta tarvitsevien määrä on vaihdellut 400 – 500 välillä ja majoitustoimikunta toivoo, että mahdollisimman monelle heistä pystyttäisiin tarjoamaan perinteinen kotimajoituspaikka Haapajärvellä tai naapurikunnissa. 

Kotimajoittajaksi voi ilmoittautua verkkolomakkeella tai soittamalla majoitussihteerille numeroon 044 718 0020 tai noutamalla lomakkeen kirkkoherranvirastosta (Rantakatu 2, 85800 HAAPAJÄRVI). 

Entä vuokraatko majoitustilaa?

Onko kodissasi tilaa, omistatko kesämökin, piharakennuksen, asuntovaunun/-auton tai muuta majoitustilaa?

Mikäli on ja voisit vuokrata niitä juhlavieraillemme, ota yhteys majoitussihteeriimme joko sähköpostilla **@**/ tai puhelimella 044 718 0020 sekä myös kirkkoherranvirastosta jaettavalla lomakkeella.

Majoitussihteeri välittää yhteystietosi vuokraamisesta kiinnostuneille juhlavieraille ja voitte sopia vuokrahinnasta ja muista yksityiskohdista keskenänne.

Majoitussihteerin kautta varattava majoitus

Varaukset 1.2.2013 alkaen majoitustoimistosta Lue lisää

Karavaanari- ja telttamajoitus

Teltta- ja karavaanarimajoituksen paikat varataan tulojärjestyksessä Lue lisää

Tarjoa majoitustilaa

Voit tarjota kodistasi majoituksen juhlavieraille. Majoittaja varaa vieraalleen vuoteen, peiton ja tyynyn sekä wc- ja peseytymismahdollisuuden. Lue lisää

Varaa juhlamajoitus

Varaajat saavat laskun ja ohjeet majoituspaikan sijainnista postitse etukäteen. Jos maksua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Maksuja ei palauteta.  Lue lisää