Majoitus 2013
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus 2013

 

MAJOITUS HAAPAJÄRVEN HERÄTTÄJÄJUHLILLA 2013 

 

Majoitussihteerin tavoittaa puhelinnumerosta 044 7180 020. 

Majoitussihteerille voi ilmoittaa niin majoitustarpeesta kuin tarjota kotimajoituspaikkojakin. Sihteerin työnkuvaan kuuluu myös talkoolaisten rekisteröiminen juhlia varten.

Hotelli-, motelli-, leirintäalue-, ja maatilamatkailumajoitusta löytyy Haapajärveltä, sekä naapurikunnista Pyhäjärveltä, Kärsämäeltä, Reisjärveltä, Nivalasta, Ylivieskasta, Haapavedeltä ja Pihtiputaalta. Lähimmät hotellit ovat jo täynnä, mutta majapaikkoja löytyy edelleen kohtuullisen ajomatkan päässä. 

Näihin majoituskohteisiin majoittujat asioivat suoraan ja lista paikoista löytyy oheisesta linkistä. Majoituslista

Tarjoaisitko kotimajoitusta?

Myös Sinä voit osallistua talkoisiin majoittamalla juhlavieraita kotiisi. Majoituspaikaksi käy myös asuntovaunu tai -auto, kesämökki tai muu yöpymiseen soveltuva rakennus. Edellisillä juhlilla kotimajoitusta tarvitsevien määrä on vaihdellut 400 – 500 välillä ja majoitustoimikunta toivoo, että mahdollisimman monelle heistä pystyttäisiin tarjoamaan perinteinen kotimajoituspaikka Haapajärvellä tai naapurikunnissa. 

Kotimajoittajaksi voi ilmoittautua verkkolomakkeella tai soittamalla majoitussihteerille numeroon 044 718 0020 tai noutamalla lomakkeen kirkkoherranvirastosta (Rantakatu 2, 85800 HAAPAJÄRVI). 

Entä vuokraatko majoitustilaa?

Onko kodissasi tilaa, omistatko kesämökin, piharakennuksen, asuntovaunun/-auton tai muuta majoitustilaa?

Mikäli on ja voisit vuokrata niitä juhlavieraillemme, ota yhteys majoitussihteeriimme joko sähköpostilla **@**/ tai puhelimella 044 718 0020 sekä myös kirkkoherranvirastosta jaettavalla lomakkeella.

Majoitussihteeri välittää yhteystietosi vuokraamisesta kiinnostuneille juhlavieraille ja voitte sopia vuokrahinnasta ja muista yksityiskohdista keskenänne.