Herättäjäjuhlien tiedotustilaisuudet
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tiedotustilaisuudet

TIEDOTUSTILAISUUDET HAAPAJÄRVEN HERÄTTÄJÄJUHLILLA

Paikka: Herättäjäjuhlien mediakeskus, Haapajärven kaupungintalo, 2. krs (Kirkkokatu 2)

 

Perjantaina 5.7.2013 klo 14:00 – 15:00

Katso ihmistä

Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyö viettää 40-vuotisjuhlaansa kampanjan ”Katso ihmistä” merkeissä. Tiedotustilaisuudessa kampanjasta ja körttiläisestä nuorisotyöstä kertomassa Herättäjä-Yhdistyksen nuorisosihteerit Mika Nuorva ja Antti Rintala. Opiskelijasihteeri Raisa Jarkkola kertoo yhdistyksen opiskelijatyöstä, ja uutta lapsi- ja varhaisnuorisotyön hanketta esittelee Uudenmaan aluesihteeri Minna Ruuttunen.

 

Lauantaina 6.7.2013 klo 14:30 – 15:25

Körttiläistä raamattunäkemystä etsimässä

Ajankohtaisissa uskonnollisissa keskusteluissa usein nostetaan esiin eri osapuolten näkemykset Raamatusta. Puhutaan Raamatulla päähän lyömisestä, puhutaan Raamatun hylkäämisestä. Millainen oikeastaan on herännäisyyden raamattunäkemys? Onko sitä? Asiaa valottamassa Herättäjä-Yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Hautala, Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen, Herättäjä-Yhdistyksen Etelä-Pohjanmaan aluesihteeri Kalle Hiltunen ja teologian tohtori Outi Lehtipuu.

 

Sunnuntaina 7.7.2013 klo 12:30 – 13:30

Haapajärveltä Lapuan herättäjäjuhlille

Miten Haapajärven juhlat sujuivat ja mikä niiden sisällöllinen anti oli? Millaisin tavoittein ja toivein rakennetaan Lapuan herättäjäjuhlia 2014?

Koontia tekemässä ja tulevaan katsomassa Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen, Haapajärven herättäjäjuhlien juhlatoimikunnan puheenjohtaja Kari Tiirola, Haapajärven herättäjäjuhlien pääsihteeri Esko Muilu, Lapuan herättäjäjuhlien juhlatoimikunnan puheenjohtaja Juha Ikola ja Lapuan herättäjäjuhlien pääsihteerit Paula Pääkkönen ja Terttu Holma.