Toistemme eestä rukoilemme
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Toistemme eestä rukoilemme

Taivaan Isä suojaa antaa, Hän on Isä jokaisen

Lukuisat lapsiperheet suuntasivat perjantai-iltana Tenavakirkkoon, jonka teemana oli ”Toistemme eestä rukoilemme.”

5.7.2013

 

Kesäillan auringossa kylpenyt Kristuksen kirkastumisen kirkko täyttyi lasten ja perheiden äänistä, kolahduksista, supinasta, kiljahduksista, naurusta, laulusta ja iloisesta yhdessäolosta.

Yhdessä myös rukoiltiin.

 

”Kuule, Isä taivaan pyyntö tää:

Auta ettei kukaan yksin jää.

Katso Isä, lasta kärsivää.

Siunaa koko maailmaa.”

 

Haapajärvinen 11-13-vuotiaista pojista koostuva Mirror Guitar avasi koko perheelle suunnatun kirkkohetken rock-henkisesti virrellä 501.

Raamatun kertomusten ja lasten elämää kuvaavien tarinoiden välityksellä pastori Kaija Tiirola ja opettaja Markku Mäkelä kertoivat Taivaan Isän kuulevan rukouksemme, ja että Jeesus on luvannut rukoilla puolestamme.

Voimme rukoilla toinen toisemme ja omasta puolestamme. Silloinkin kun tuntuu, ettemme voi tehdä mitään esimerkiksi sairaan omaisemme puolesta, voimme aina rukoilla hänen puolestaan.

Lapset kirjoittivat lapuille omat rukouksensa, jotka käytiin läpi yhteisessä erirukouksessa. Rukouksissaan lapset muun muassa kiittivät perheestä ja terveydestä.

Lapualta juhlille tulleet Reetta Tienhaara, Iida ja Aatu Ylimäki, sekä Matias ja Mikael Riihimäki viihtyivät tenavakirkossa. Pojista parasta oli musiikki, jossa kerrottiin Taivaan Isästä.

Porista kotoisin oleva hyväntuulinen Otto, kohta 1v, oli suojautunut neonkeltaisilla kuulosuojaimilla ja hyppelehti äitinsä sylissä musiikin tahdissa.

Illan koskettavin hetki oli kun lapset kerääntyivät siunattaviksi, ja samanaikaisesti veisattiin virttä 503 Taivaan Isä suojan antaa.

 

Teksti ja kuvat: Tanja Kopsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otto Porista, kohta 1v