Turvallisesti tätien hoidossa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Turvallisesti tätien hoidossa

Henkiöt vasemmalta: Milla, Mirva, Miro, Maria, Jarkko, Heli, Touko, Marjut ja Päivi.

Kuva: Tapio Romppainen

7.7.2013

 

Herättäjäjuhlien ajan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa on käynyt iloinen vilske. Perjantai-illasta alkaen on tarjottu 3-7 –vuotiaille lapsille ohjattua, turvallista tekemistä 4 aikuisen ja yhden nuoren pyörittämässä lastenhoitopaikassa. Työvuorossa olleet Marita Seppälä, Sinikka Laajala ja Eija Siipola kertovat, että kerrallaan on ollut enimmillään 19 lasta hoidossa. Sesonki ajoittui lauantain iltapäivään. Hiljaisimpia ovat olleet aamupäivät. Kerrallaan lapsi on voinut viettää hoitopaikassa 2 tuntia, mutta monet lapset ovat käyneet juhlien aikana useamman kerran. Lapset ovat askarrelleet, leikkineet ja pelanneet. Varsinkin iltapäivisin lapset ovat hiljentyneet kuuntelemaan satuja ja muuta aikuisen lukemaa.

-Tilat ovat ihanteelliset. Kaikki on ollut täällä valmiina. Tila on turvallinen ja viileäkin.  Täällä on ollut hyvä olla sekä lasten että aikuisten., toteavat työvuorossa olevat aikuiset tyytyväisinä.

- Ja vanhemmatkin ovat olleet palveluun tyytyväisiä! Moni on ollut iloisesti yllättynyt tästä palvelusta, Marita Seppälä kertoo.

 

Teksti: Tarja Myllylahti