Jumala ompi linnamme
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Jumala ompi linnamme

Kuvassa vasemmalta lukien Eliel, Anu, Antti-Jussi ja Helmi Pulli. KUVA: Jussi Unkuri

Kajaanin seurakunnan partiotyöstä vastaavana nuorisotyöntekijänä jo kymmenkunta vuotta toimineen Antti-Jussi Pullin kohokohta herättäjäjuhlilla on ilman muuta lauantain päiväseurat.

-Seurojen aluksi seisaaltaan veisattu virsi Jumala ompi linnamme koskettaa joka kerta yhtä syvältä ja on juhlien parasta antia vuodesta toiseen.

Ennen Kainuuseen siirtymistään 12 vuotta Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan varhaisnuorisotyötä tehnyt ”koulupastori” Pulli on Anu-vaimonsa sekä 12-vuotiaan Helmi-tyttönsä ja 10-vuotiaan Eliel-poikansa kanssa nauttinut täysin siemauksin juhlien annista.

-Hyvissä ajoin teimme päätöksen, että Lapuan juhlille tulemme ilman muuta. Kaikki paikat ovat täällä hallussa ja olemme myös tavanneet paljon tuttuja ihmisiä.

Lasten ja nuorten parissa elämäntyötään tekevä perheenisä kertoi, että lapset ovat joka kerta olleet heidän mukanaan juhlilla.

Kun Antti-Jussi Pulli osallistui juhlille myös ensi vuonna Sotkamossa järjestettävien herättäjäjuhlien lasten ja nuorten toimikunnan jäsenenä, hänellä riittää vipinää joka päivälle.

-Erityisvastuualueena minulla on vuoden kuluttua turvallisuus kaikessa juhlien lasten ja nuorten toiminnassa, mihin kuuluu myös järjestyksenvalvonta.

Jorma Taini