Hyvin suunnitellen kohti juhlia
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Hyvin suunnitellen kohti juhlia

Tuomo Ruuttunen johtaa ryhmää kohti Taivaskeroa syksyllä 2013. 

Kuva: Maria Laurila 

Suurin ihmetyksen aihe minulle on ollut se että olemme saaneet parin vuoden ajan nähdä miten suurella joukolla ja innostuksella täällä on juhlia suunniteltu.

Kuukauden kuluttua Sotkamon juhlat ovat menossa parraillaan. Tuo hetki lähestyy minuutti minuutilta, tällä hetkellä noin 43200 minuutin perästä. Meihin juhlien pääsihteereihin sopii hyvin Siionin virren sanat: 

”Et aikaa turhuudessa tai joutilaisuudessa saa viettää ihminen” (Sv 234)

Sama virsi toteaa toisessa säkeistössään (ainakin toiseen pääsihteeriin) osuvasti: ”Kun väärin päivän käytin, sen tyhjin toimin täytin”. 

Kuitenkin turvallisin mielin ollaan kaikenaikaa. Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Luther taisi puhua kyllä suunnittelun sijasta rukouksesta. On juhliemme puolesta rukoiltukin, vaikka se on itseltä jäänyt aika vähälle.  

Suurin ihmetyksen aihe minulle on ollut se että olemme saaneet parin vuoden ajan nähdä miten suurella joukolla ja innostuksella täällä on juhlia suunniteltu. Ajattelen erityisesti yhtätoista toimikuntaamme ja niiden verrattomia puheenjohtajia. Kaikki suunnitelmat on huolellisesti valmisteltu ja ovat toteuttamista vaille valmiit. Toimikunnissa ei ole aikaa vietetty turhuudessa tai joutilaisuudessa.

Juhannukselta alkaa juhlakentän rakentaminen ja kenttätoimikunnan puheenjohtajan suulla: ”Juhlakenttä on valmis 1.7. klo 16.00”. Sinäkin voit olla toteuttamassa tätä osallistumalla rakennustalkoisiin minä tahansa arkipäivänä juhannuksen jälkeen ruokapalkalla. Eikä tarvita ennakkoilmoittautumista!

Sen sijaan juhlien aikaiseen talkoiluun ilmoittautumisohjeet löytyvät www.h-y.fi/juhlat. Sivulta löytyy facebook-sivustokin. 

Majoitusvaihtoehtojakin juhlavierille on vielä runsaasti tarjolla. Niistä voit tiedustella majoitus- ja talkoosihteeriltämme p 040 361 9162

Sähköposti: **@**  Sotkamon toiset herättäjäjuhlat ovat nyt varttitunnin lähempänä kuin aloittaessani kirjoittamaan tätä elämäni toista blogia. Mutta näin lähellä ne eivät ole koskaan vielä olleet.

Tuomo Ruuttunen