Kotimajoittajat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kotimajoittajat

Isokyröläiset Inkeri ja Matti Ristimäki ilmoittautuivat kotimajoittajiksi jo syksyllä 2011.

Hyvä ystävä!

Herättäjäjuhlat on suurimmaksi osaksi kökkätyöhön perustuva ponnistus. Töitä on tehty jo vuosien ajan. Pelkästään juhlaviikonlopun aikana juhla-alueella ahertaa yli tuhat ihmistä.

Kotimajoitusta tarjoamalla voit osallistua herättäjäjuhliemme talkootyöhön ja antaa oman panoksesi juhlien onnistumiseksi. Majoitustoimikunta toivoo, että mahdollisimman moni lakeuksilla asuva avaisi juhlavieraille sydämensä oven lisäksi kotinsa ovet, onhan meillä tilaa asua ja hengittää.

Kotimajoitusta tarvitsevien määrä on vaihdellut 400:n ja 500:n välillä. Kotimajoitus on monille juhlavieraille vuosien perinne. Se suo niin majoittajalle kuin vieraallekin mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Sen seurauksena voi syntyä vuosia kestävä ystävyys ja tuttavuus. 

Tavoitteenamme on, että kotimajoittajia ilmoittautuisi yli kuntarajojen. On ollut ilo saada viestejä ihmisiltä, jotka odottavat saavansa herättäjäjuhlavieraita ensi kesänä. Paljon kuitenkin tarvitaan lisää majoituskohteita. Ihanteellista olisi, että voisimme tarjota jokaiselle kotimajoitusta haluavalle sopivan yöpymispaikan.

Kotimajoittaja tarjoaa vieraalleen vuoteen, tyynyn ja peiton sekä wc- ja peseytymismahdollisuuden. Kotimajoittaja ei saa korvausta. Yövieraan maksama summa ohjataan majoitustoimikunnan kautta Herättäjä-Yhdistykselle ja käytetään juhlien kustannuksiin. Aamu- ja iltapalasta sekä liinavaatteista vieras voi sopia isäntäperheen kanssa erillistä korvausta vastaan.

Kunpa jokainen herättäjäjuhlavieras voisi nauttia juhlista hyvin levätyn yön jälkeen ja lähteä kotimatkalleen tyytyväisenä. Olemme onnistuneet järjestelyissä, mikäli kävijä tuntee olevansa arvokas, odotettu vieras ja saa mukaansa hengen ravintoa hiljennyttyään Silmäsi eteen, Jeesus -tunnuslauseemme edessä.

Majoittajaksi voi ilmoittautua suoraan sähköisellä lomakkeella tai tulostamalla liitteen lomakkeen, joka palautetaan Isonkyrön kirkkoherranvirastoon (Pappilanmutka 1, 61500 ISOKYRÖ).

Lomakkeen saa myös virastosta.

Mirva Mäki-Rammo

majoitustoimikunnan puheenjohtaja

**@** 

040 5748 147 (iltaisin)

Ilmoittaudu kotimajoittajaksi

Tällä lomakkeella voit tarjota kodissasi majoituksen juhlavieraille. Majoittaja varaa vieraalleen vuoteen, peiton ja tyynyn sekä wc- ja peseytymismahdollisuuden. Lue lisää