Postikortit kuljettavat juhlakutsuja
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Postikortit kuljettavat juhlakutsuja

Isonkyrön Vanha kirkko ja pääkirkko painettiin postikorttiin.

Julkaistu 3.1.2012

 

Isonkyrön herättäjäjuhlien postikorteilla voi onnitella, tervehtiä ja kutsua sukulaisia ja ystäviä juhlille.

Juhlatoimikunta on painattanut kuusi postikorttia, joiden aiheina ovat Isonkyrön kirkot, Antti Sarjan suunnittelema juhlatunnuskuva ja neljän isokyröläisen peruskoululaisen näkemys tunnuslauseesta Silmäisi eteen, Jeesus.

Korttitaiteilijat Maria Hirvelä, 7, ja Tuomas Matinlassi, 9,  Kylkkälän koulusta, Janne Hissa, 11,  Keskustan koulusta ja Iita Tiilikka, 14,  Isonkyrön yläasteelta osallistuivat keväällä 2011 herättäjäjuhlien järjestämään kuvataidekilpailuun. Esikoululaisilta, peruskoululaisilta ja lukiolaisilta toivottiin tulkintaa tunnuslauseesta, joka on peräisin isokyröläisen virsirunoilijan, Lars Stenbäckin, sanoittamasta virrestä.

Juhlakortit jaetaan joulun kynnyksellä postitse herättäjäjuhlien ja seurakunnan tervehdyksenä jokaiseen isokyröläiseen kotiin.

Kortteja saattelee juhlatoimikunnan puheenjohtajan ja seurakunnan kirkkoherran Artturi Kivinevan kirje. Siinä hän kutsuu ihmisiä sekä korttitalkoisiin että juhlavieraaksi. Korteista voi maksaa vapaaehtoisen maksun juhlavalmistelujen hyväksi.

Kortteja voi ostaa Isonkyrön kirkkoherranvirastosta, seuroista ja myyjäisistä. Heinäkuussa niitä myydään juhlatorilla.

Maria Hirvelän, Tuomas Matinlassin, Janne Hissan ja Iita Tiilikan kortit ovat nähtävillä syksyn 2011 kuva-albumissa.

Tunnuskuvakortin musta pistekirjoitus on koholla.