Majoitus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus

Herättäjäjuhlien majoitustoimisto palvelee arkisin klo 10-14 osoitetteessa Nilsiäntie 63 73300 Nilsiä.

Toimiston kautta voit tehdä varauksen yhteismajoitukseen, kotimajoitukseen, telttamajoitukseen ja karavaanialueelle tai tarjota omistamaasi, juhlapaikkakunnalla tai lähiseudulla sijaitsevaa asuntoa kotimajoituskohteeksi. Majoitussihteeri Katja Lappalaisen tavoitat numerosta 040 4888 642, s-posti **@**.

Varaa majoitus ke 7.6. mennessä! Lähetämme etukäteen tiedot majapaikan sijainnista sekä laskun. Ennakkovaraus on molempia osapuolia sitova vasta sitten, kun maksu on suoritettu. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Kaikista varausmuutoksista on ilmoitettava majoitustoimistoon välittömästi!

Hotelli- ja mökkimajoitus varataan suoraan majoittajalta. Tietoja ja varausohjeita Nilsiän alueen majoitusvaihtoehdoista saa sivuistoilta KuopioTahko ja TAHKOcom sekä Keskusvaraamo Tahko.comin puhelinnumerosta 017 481 400. Tahkon alueen ja Nilsiän keskustassa sijaitsevan juhla-alueen välille on juhlien ajaksi järjestetty jatkuva edestakainen, maksullinen bussikuljetus (kts bussin aikataulu täältä).

 

Yhteismajoitus

Yhteismajoitustilat sijaitsevat juhlakentän läheisyydessä Nilsiän yhtenäiskoulun alakoululla (os. Syvärintie 48).

Majoituksen hinta on 10 € / yö, to–su 20 €; 5–12-vuotiailta 5 € / yö, to–su 10 €. Hinnat sisältävät patjan sekä suihkun ja WC:n käyttömahdollisuuden. Tilat avataan to 6.7. klo 14 ja suljetaan su 9.7. klo 17.

Kotimajoitus

Kotimajoituksessa tarjotaan vuode, peitto ja tyyny sekä peseytymismahdollisuus. Majapaikan yhteystiedot lähetetään majoittujalle etukäteen.

Hinta on 15 € / yö, 5–12-vuotiailta 10 € / yö. Aamupalasta ja liinavaatteista voi sopia kotimajoituksen tarjoajan kanssa eri korvausta vastaan.

Telttamajoitus

Teltta-alue sijaitsee Halssin hiekkakentällä n. 2 km:n etäisyydellä juhla-alueesta (os. Valkeiskylä 4).

Telttapaikan hinta on 10 € / yö. Teltta–auto-paikan hinta on 15 € / yö. Teltta-alueen ja juhlapaikan välillä toimii jatkuva bussiyhteys. Alue avataan pe 7.7. klo 10 ja suljetaan su 9.7. klo 18.

Matkailuauto- ja -vaunualue

Matkailuauto- ja -vaunupaikat (n. 200 kpl) sijaitsevat Tahkon matkailukeskuksen alueella n. 12 km:n etäisyydellä Nilsiän keskustasta. (alue C1 os. Keitaankatu ja alue C2 os. Tahkolaaksontie).

Kaikki paikat ovat sähköistämättömiä. Matkailuautojen ja -vaunujen ulkopuolisia rakennelmia ei saa pystyttää alueella. Paikan hinta on 20 € / yö. Tahkon ja juhlapaikan välillä toimii maksullinen edestakainen bussikuljetus (kts. bussin aikataulu täältä). Alueet avataan pe 7.7. klo 10 ja suljetaan su 9.7. klo 18.

 

Majoitustoimisto juhlien aikana

Juhlien aikana ei ole erillistä majoitustoimistoa, vaan se toimii juhlakanslian yhteydessä Nilsiän virastotalossa, joka sijaitsee torin vieressä (Nilsiäntie 78).

Asuntoauto- ja -vaunupaikkojen sekä teltta-alueen varausmaksut juhlien aikana maksetaan (jos tilaa on) ko. alueiden vastaanotossa.

Juhlien aikana majoitukseen liittyvistä asioista voi myös soittaa numeroon 044 937 1800.