Juhla-alue ja juhlainfo 2016
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Juhla-alue ja juhlainfo 2016

Vantaan juhlille kannattaa tulla julkisilla liikennevälineillä

 

Juhla-alueen kartat löydät täältä. Karttakuvia voi klikata suuremmiksi, ja ne voi linkistä myös ladata omalle koneelle tulostettaviksi.

Herättäjäjuhlien juhla-alueena toimii Vantaan Myyrmäen stadion ympäristöineen. Seurat pidetään stadionilla, ruokailut ovat jalkapallohallissa. Lasten ja nuorten tapahtumia järjestetään Energia Areenalla juhlakentän vieressä. Juhlakentän osoite on Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa.

Jos suinkin mahdollista, tule Vantaalle julkisilla liikennevälineillä. Juhlien parkkipaikka on Vantaan Kivistön juna-aseman lähellä, ja sieltä juhla-alueelle pääsee lähijunan kyydissä. Juhla-alueelle ei pääse henkilöautolla, vaan sinne sijoitetaan vain bussien, inva-autojen, talkoolaisten ja median pysäköintipaikat. Inva-autojen pysäköintipaikan käyttö edellyttää inva-tunnusta. Tarkemmat liikenne- ja pysäköintiohjeet löydät tästä linkistä.

Infopiste ja juhlakanslia

Sekä infopiste että juhlakanslia sijaitsevat Myyrmäki-hallin sisätorilla. Sieltä saat tietoa ohjelmasta, tapahtumapaikoista sekä joukkoliikenteen aikatauluista. Kansliassa myydään juhlapasseja, ruoka- ja kahvilippuja ja sieltä voi myös lainata pistekirjoituksella painettuja Siionin virret -kirjoja seurojen ajaksi. Vantaan kaupungin infopiste sijaitsee samassa tilassa.

Myyrmäki-hallista löytyvät myös majoitus- ja talkootoimisto, vauvala, kahvio sekä ruokailutilat. Myös inva-ruokapiste ja -kahvio ovat samassa yhteydessä.

Löytötavaratoimisto ja matkatavaroiden säilytyspaikka sijaitsevat juhlakansliassa. Säilytysmaksu on 2 €. Juhlien jälkeen noutamatta jääneet löytötavarat (arvotavarat) viedään Vantaan poliisin toimipisteeseen, josta niitä voi tiedustella arkisin klo 8.30–11 numerosta 0295 436773. Arvoltaan vähäisempiä löytötavaroita säilytetään kolmen kuukauden ajan Vantaan seurakuntien talon vastaanotossa (Unikkotie 5 A), p. (09) 83061.

Kanslian puhelin juhlien aikana: 044 710 7322

Aukioloajat: to klo 11–18

pe klo 9–21

la klo 8–20

su klo 8–17

Raha

Lipunmyyntipisteissä voi maksaa sekä rahalla että pankkikortilla, mutta suosittelemme pankkikorttia. Lähimmät pankkiautomaatit:

Myyrmannin kauppakeskus, Iskoskuja 3 (useampi automaatti)

R-Kioskit, Jönsaksentie 6 ja Uomatie 11

OP-Myyrmäki, Myyrmäenraitti 2

Alepa Rajatorppa, Nuijatie 12

Posti

Herättäjä-Yhdistyksen kirjakaupassa juhlatorilla myydään juhlapostikortteja ja postimerkkejä. Postimerkilliset kuoret voi pudottaa torilla sijaitsevaan postilaatikkoon. Pyydettäessä niihin saa juhlaleiman.

 

Juhla-alue. Linkkiä klikkaamalla voit ladata kuvan omalle koneellesi.