Saavutettavuus ja esteettömyys 2016
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Saavutettavuus ja esteettömyys 2016

Myyrmäen urheilupuiston alue on melko esteetön ja hyvin saavutettavissa. Korkeuserot alueella ovat pieniä. Juhlakenttä on jalkapallostadionilla. Stadionin kentälle – eli seurapenkeille ja alttarille– on esteetön kulku. Stadionin alakatsomoiden yläosassa katsomoissa on tasanteet, joihin on esteetön pääsy katsomoiden takaa.

Myyrmäki Areenan eri kerrosten välillä on hissit. Tiloissa ei ole kynnyksiä.

Juhlakansliasta voi lainata pistekirjoituksella painettuja Siionin virret -kirjoja seurojen ajaksi. Kanslia sijaitsee Myyrmäki-hallin sisätorilla.

Juhlakentän ohjelma tulkataan viittomakielelle kentän D-lohkon edessä. D-lohkolla on myös induktiosilmukka.

Juhlaravintola sijaitsee Myyrmäki-hallissa. Länsipäädyn sisäänkäynti johtaa suoraan inva-ruokailuun ja -kahvioon. Pääsisäänkäynti on hallin pohjoispuolella.

 

Majoituksesta ja sen varaamisesta löytyy lisätietoa omalta alasivultaan. Mahdollisista erityistarpeista (mm. liikuntarajoitteet) pyydetään ilmoittamaan varauksen yhteydessä, jotta voimme osoittaa sopivan majoitustilan. Matkailuautoille ja -vaunuille on pieni määrä sähköistettyjä inva-paikkoja juhlakentän lähellä.

Inva-autojen maksuton pysäköintipaikka sijaitsee juhla-alueen yhteydessä Myyrmäessä. Sen käyttö edellyttää inva-tunnusta. Joukkoliikenteen esteettömyydestä löytyy tarkempaa tietoa HSL:n (paikallisbussit) ja VR:n (lähi- ja kaukojunat) omilta sivuilta. Kehäradalla liikennöivät I- ja P-junat ovat matalalattiaisia junia, joihin pääsee ketterästi myös pyörätuolin kanssa. Myyrmäen asemalla on hissit. Matkalla Myyrmäen asemalta Myyrmäen urheilupuistoon on jonkin verran korkeuseroja sekä reunakiveyksiä.