Juhlaravintola 2016
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Juhlaravintola 2016

Juhlaravintola sijaitsee Myyrmäki-hallissa. Pääsisäänkäynti on hallin pohjoispuolella. Länsipäädyn sisäänkäynti johtaa suoraan inva-ruokailuun ja -kahvioon. Aamiaistarjoilu ja talkooruokailu sijaitsevat Myyrmäki –hallissa. Kahvioita on sekä hallissa että ulkona. Grillit ja jäätelönmyynti sijaitsevat ulkona. Jäätelöä ja etnistä ruokaa myydään ulkopuolisten yrittäjien toimesta.

Ruoka- ja kahvilippuja voi ostaa lipunmyyntipisteistä mieluiten pankkikortilla. Jokaisella ruokalajilla on oma värinsä ruokalipuissa. Kahvioissa käy myös käteinen, maksu mieluiten pankkikortil­la. Grilleissä maksetaan rahalla.  

Annosten hintaan sisältyvät vesi/maito, leivät (myös gluteenittomia), levite ja juustoviipale. Annokset ovat gluteenittomia (G) ja laktoosittomia (L) aamupalan hiutalepuuroa lukuun ottamatta. Ruokailija kerää itse odotuslinjastolla hedelmäpussiin kaikki lisukkeet: aterin-servetti-kosteuspyyhepakkaus, maitopurkki/vesipullo, leipäpakkaus, levite ja juusto. Aamupala sisältää hiutalepuuron/jogurtin, leivät, levitteen, juuston, tuoremehun/maidon ja kahvin/teen. Kahvioiden pullissa ja täytetyissä sämpylöissä on gluteenittomat vaihtoehdot.

 

Juhlaravintolan ja kahvilan tuotteiden sisällysluettelot löydät tästä linkistä.

 

Ruokalaji Ruokalipun väri Hinta
Broilerkastike, riisi ja raastesalaatti (G,L) Ruskea 9 €
Lihakeitto (G,L,M) Harmaa 8 €
Kasvissosekeitto (G,L) Sininen 7 €
Riisipuuro ja mustikkakeitto (G,L) Punainen 7 €
Lastenannos (alle 12 v.) kaikista annoksista Keltainen 5 €
Aamupala Vaaleanpunainen 5 €
Kahvi / tee ja pulla Vaaleansininen 4 €