Mirja Taipaleen kolumni
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kolumni: Helppo matkustaa ja majoittua

Julkaistu 19.5.2016

 

Vantaalle herättäjäjuhlille tuleville on tarjolla monenlaista majoitusta: on hotelleja, yhteismajoitusta kouluilla sekä alueet asuntovaunuille ja teltoille.

Monet majoittuvat varmaan mielellään pääkaupunkiseudulla asuvien sukulaisten tai ystävien luona ja tulevat heidän kanssaan yhdessä juhlille. Myyrmäen urheilupuistoon on helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua, sillä liikenneyhteydet ovat hyvät.

Juna kulkee 16 minuutissa Helsingin keskustasta Myyrmäen asemalle, josta on lyhyt matka juhlapaikalle. Helsingistä ja Espoosta pääsee juhlille mukavasti myös bussilla. Esimerkiksi uusi poikittaisliikenteen runkolinjabussi numero 560, joka lähtee Rastilasta Vuosaaresta, tuo juhlavieraat aivan juhla-alueen viereen.

Minulta on kyselty, mikä hotelli on kävelymatkan päässä juhlapaikasta. Olen vastannut, että esimerkiksi Tikkurilassa ja lentokentän läheisyydessä sijaitsevat juhlatarjouksen tehneet hotellit ovat kaikki kävelymatkan päässä, kunhan kävelyn lomassa istahtaa hetkeksi junaan. Kehärataa pitkin pääsee näppärästi Myyrmäkeen, ja junat kulkevat 10 minuutin välein.

Tervetuloa Vantaalle! Muistakaa varata majoituksenne etukäteen, jotta majoittuminen sujuisi joustavasti.

 

Teksti Mirja Taipale

Kuva Sini Pennanen

Kolumni on julkaistu myös Hengellisen Kuukauslehden Askelmerkkejä-palstalla.