Juhlainfo 15.6. Myyrmäen kirkossa.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Haluatko auttaa herättäjäjuhlien järjestämisessä? Tule infotilaisuuteen!

Mitä tapahtuu herättäjäjuhlilla ja mitä siellä voi tehdä? Näihinkin kysymyksiin vastataan tulevana keskiviikkona Myyrmäen kirkossa järjestettävässä infotilaisuudessa. Tapahtumassa voi myös ilmoittautua vapaaehtoistöihin juhlille.

Heinäkuun herättäjäjuhlille kaivataan edelleen kovasti vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä. Kynnys on matalalla, sillä useimmissa tehtävissä tarvitaan vain reipasta mieltä. Neljän tunnin vuoron jälkeen jää vielä paljon aikaa istahtaa seurapenkkiin tai kierrellä juhlatorilla.

Hyvän mielen lisäksi talkoolaiset saavat työstään palkaksi ruoka- tai kahvilippuja. Talkootyö sopii myös ensimmäistä kertaa juhlille tuleville – tuskin missään pääsee yhtä nopeasti juhlatunnelmaan kuin muiden juhlakävijöiden kanssa työtä tehdessä.

 

Pienikin talkootöissä vietetty hetki merkitsee paljon juhlien onnistumiselle.

 

Herättäjäjuhlat pistetään joka vuosi pystyyn vapaaehtoisvoimin. Jos talkoolaisia ei olisi, jäisi juhla-alue rakentamatta. Juhlavieraille tulisi nälkä – jos he löytäisivät paikalle ilman talkoolaisten pystyttämiä opasteita, vapaaehtoisia liikenteenohjaajia tai talkoolaisoppaita. Pienikin talkootöissä vietetty hetki merkitsee siiis paljon juhlien onnistumiselle.

Herättäjäjuhlien infotilaisuus järjestetään Myyrmäen kirkossa keskiviikkona 15.6. kello 18. Jos et pääse infotilaisuuteen, voit lukea lisää vapaaehtoistöistä ja ilmoittautua talkoolaiseksi myös verkossa osoitteessa vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat.