Pop in -perheneuvontaa herättäjäjuhlilla
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pop in -perheneuvontaa herättäjäjuhlilla

Julkaistu 9.7.2016

 

Vantaan herättäjäjuhlilla on lauantaina juhlakävijöiden käytössä myös perheneuvontaa.
 

- Vantaan seurakuntien ammattitaitoiset perheneuvojat ovat käytettävissä parisuhteen ja muiden ihmissuhteiden kysymyksiin. Pop in –perheneuvontaan voi tulla ilman ajanvarausta, kertoo perheneuvoja Paula Ruotsalainen.

Tiettävästi tämä on ensimmäinen kerta kun herättäjäjuhlilla on tarjolla myös parisuhdevinkkejä. Perheneuvonnan lisäksi on myös parisuhdekioski.

-Parisuhdekioskissa perheneuvojat pääsevät ääneen ja keskustelevat erilaisista parisuhteen kysymyksistä, kuten läheisyydestä, puhumattomuudesta, riitelystä, mustasukkaisuudesta, erosta ja uusperheestä. Tänne voi tulla vain katsomaan, mutta lyhyiden keskusteluiden jälkeen on aikaa myös yleisön kysymyksille, vinkkaa Ruotsalainen.

Parisuhdekioski ja pop in –perheneuvontaa la 9.7.

 

Kuuntele Paula Ruotsalaisen haastattelu Körttiradiosta:

 

 

Pop in -perheneuvontaa klo 9-10 ja klo 12-18. Klo 10-12 perheneuvojat käyvät keskusteluja parisuhteen kuumista kysymyksistä. Sen ajan Pop in-perheneuvonta on tauolla.

Parisuhdekioski
10.00 Läheisyys ja etäisyys
10.15 Puhumattomuus
10.30 Riitely
10.45 Kroonisen sairauden (fyysinen tai psyykkinen) vaikutukset parisuhteeseen
11.00 Ihastuminen /rakastuminen parisuhteen ulkopuolelle
11.15 Mustasukkaisuus - hyvä vai paha
11.30 Ero
11.45 Uusperhe

Keskustelemassa perheneuvojat Juhani Koskelin, Riitta Tapionsalo, Lauri Anttila ja Juha Petterson. Haastattelijana perheneuvoja Paula Ruotsalainen.

Lovesong

Klo 12-13 #lovesong Rakkausaiheisia biisejä ja niistä nousseita ajatuksia esittelevät perheneuvojat Juha Petterson ja Paula Ruotsalainen

Seksuaalisuus - biologinen taipumus, ajan ilmiö, Jumalan lahja vai jotain muuta?
Klo 14.30-15.30 Parisuhteen ja ihmisyyden ikuisuusteeman äärellä keskustelemassa perheneuvojat Lauri Anttila, Juha Petterson ja Paula Ruotsalainen.

Tapahtuma on myös Facebookissa

Teksti ja kuva Lotta Numminen

Julkaistu 6.7.2016.