Seuraa juhlia netissä ja radiossa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Seuraa juhlia netissä ja radiossa

Julkaistu 6.7.2021

Vantaan herättäjäjuhlia voi seurata netissä, sosiaalisessa mediassa ja radiossa.

 

Juhlien verkkosivuille www.herattajajuhlat.fi toimitetaan koko viikon ajan uutisia, haastatteluja ja kuvia juhlilta.

Körttiradio kuuluu koko viikon

Juhlia voi seurata myös radiossa Körttiradion kautta. Lähetys alkaa maanantaina 4.7. osoitteessa nettiradio.net/herattajajuhlat ja pääkaupunkiseudulla taajuudella taajuudella 107,4 MHz.

Sievin (87,8 MHz) lähettimen kautta körttiradio on kuunneltavissa perjantaista 8.7. alkaen. Ohjelmaa tulee körttiradiosta ympäri vuorokauden. Lisäksi herättäjäjuhlien lähetykset kuuluvat useilla radioasemilla eri puolilla maata.

Sosiaalinen media kertoo juhlista siinä hetkessä

Juhlien Facebook-sivulle päivitetään kuvia ja postauksia suoraan juhlakentältä ja niiden kautta jaetaan juhlista kirjoitettuja juttuja. Juhlien Facebook-sivulle tehdään juhien aikana myös Facebook-livelähetyksiä, eli suoria videolähetyksiä. Juhlia voi seurata Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/herattajajuhlat2016 . Juhlilla on myös oma tapahtumansa Facebookissa nimeltä Herättäjäjuhlat Vantaalla.

Juhlien Instagram-tiliä päivittävät juhlaviikonloppuna vapaaehtoiset nuoret. Tiliä voi seurata Instagramissa osoitteessa www.instagram.com/herattajajuhlat_vantaalla .

Juhlat ovat läsnä myös Twitterissä osoitteessa www.twitter.com/juhlat2016 . Erityisesti Twitterissä julkaistaan ajatuksia ja pieniä pätkiä seurapuheista #seurapenkistä -hästägillä.

Sosiaalisen median sivuja pääsee selaamaan vaikka ei itse olisi kirjautunut palveluihin.

Juhlat televisioidaan ja radioidaan

Juhlilta myös televisioidaan suorana sunnuntain klo 10 messu. Se on katsottavissa Yle TV1:ssä. Lauantain päiväseurat nauhoitetaan ja radioidaan. Lähetys on kuultavissa Yle Radio 1:ssä sunnuntaina 10.7. klo 11.