Artistiesittelyt, Blues & Gospel Rhythm Revue
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Artistiesittelyt, Blues & Gospel Rhythm Revue

Lauantaina 8.7. klo 17.00 ja 20.00 Blues & Gospel Rhythm Revue — lauluja kaipauksesta ja toivosta Liikuntatalolla (Koulupolku 10).

 

HONEY B. FAMILY

Honey B. Family on perheyhtye, jossa Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen ohella soittaa rumpuja 15-vuotias Mooses Kuloniemi. Jo kolme vuotta keikkailleen yhtyeen ohjelmisto koostuu bluesista, rhythm & bluesista ja gospelista. Trio edusti Suomea huhtikuussa 2017 Tanskan Horsensissa järjestettävässä vuotuisessa European Blues Challenge -bluesyhtyekilpailussa. Esikoisalbumi Honey B. Family sings and plays ilmestyi maaliskuussa 2017 Finnish Blues Societyn julkaisemana.

 

TIMO KIISKINEN
Timo Kiiskinen on tunnettu lauluntekijä, joka esittää myös itse laulujaan. Herättäjäjuhlien konserteissa kuullaan muutama laulu Omalla maalla -nimiseltä Kiiskisen soololevyltä.

 

JAAKKO LÖYTTY

Lähes 40 vuoden mittaisen laulaja-lauluntekijän uran tehnyt ja yli 25 levyä julkaissut tamperelainen Jaakko Löytty (s. 1955) laulaa edelleen isolla äänellä. Tämä Suomi-gospelin pappa toimii myös Herättäjä-Yhdistyksen matkaveisaajana ja seurapuhujana. Hän on veisannut lapsesta asti, ja vasta aikuisena huomannut tekevänsä niin varsin tietoisesti. Herättäjäjuhlien konserteissa Löytty isännöi iltaa lavalta käsin, ja toki laulaa itsekin muutaman mehevän gospelkappaleen.

 

DAVE FORESTFIELD JA JARKKA RISSANEN GOSPEL RHYTHM REVUE
Housebändinä konserteissa toimii Dave Forestfield ja Jarkka Rissanen Gospel Rhythm Revue, ja bändin nokkamiehet esiintyvät myös solisteina. Kuopiolainen Dave Forestfield on kyvykäs ja monipuolinen laulaja, kitaristi ja levytuottaja, jonka taidoista on vankkaa näyttöä hänen kuudella soololevyllään. Kuopiosta on lähtöisin myös nykyisin Lapinlahdella vaikuttava Jarkka Rissanen, pitkän ammattilaisuran kitaristina (mm. Pepe Ahlqvist, Jaakko Löytty, Eero Raittinen etc.) tehnyt muusikko. Kymmenien merkittävien kotimaisten blues- ja gospel-levytysten lisäksi on Jarkaltakin ilmestynyt soolotuotantoa kolmen levyn verran. Gospel Rhythm Revue yhdistää Daven ja Jarkan voimat ja musiikillinen lopputulos kuopaisee syvältä perinteisen gospelin mustasta mullasta, rouheilla sähkökitaroilla ryyditettynä.
 

ANNI RUSI
Anni Rusi on 15-vuotias laulaja-lauluntekijä Keravalta. Keikat sujuvat useimmiten tyttö ja kitara -periaatteella, välillä bändinkin mukana. Laulut syntyvät tältä kahden, jopa kolmenkin maan kansalaiselta arjesta, unelmista ja haaveista.


VENLA LANKINEN
Venla Lankinen on tamperelainen 19-vuotias maailma-aktivisti, joka laulaa folk-blues-henkisiä viisuja ja toivoo musiikkinsa kautta pystyvänsä myös muuttamaan palloamme vähän paremmaksi paikaksi.

 

 

Honey B. Family

Timo Kiiskinen

Jaakko Löytty

Dave Forestfield ja Jarkka Rissanen