Osta ruokaliput ennakkoon!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Osta ruokaliput ennakkoon!

Herättäjäjuhlien pitkässä historiassa monet asiat toistuvat vuodesta toiseen samoina. Aina välillä on kuitenkin uudistuttava.

Nilsiässä muutoksia on tiedossa ravintolapalveluihin. Juhlaravintolan ruokalista vaihtuu päivittäin. Joka päivä on saatavilla eri pääruokavaihtoehto sekä tavallisena että kasvisruokana.

-Halusimme tarjota tällä tavalla juhlaväelle vaihtelua, kertoo ravintolatoimikunnan puheenjohtaja Jari T. Korhonen Nilsiästä. -Samalla ruokailussa siirrytään arjesta juhlaan: perjantaina ja lauantaina tarjolla on arkiruokaa, sunnuntaina juhlavampaa.

Tästä johtuen eri päiville on myös eri ruokaliput. Ei kuitenkaan tarvitse harmitella, jos lauantaina löytää kukkarostaan sinne unohtuneen perjantain ruokalipun.

-Samanhintaiseen ateriaan lippu kelpaa seuraavanakin päivänä.

Toinen uudistus liittyykin juuri ruokalippuihin. Ensimmäisen kerran herättäjäjuhlien historiassa lippuja voi ostaa etukäteen verkkokaupasta, joka palvelee osoitteessa www.h-y.fi/kauppa 22.6.2017 saakka.

-Toivomme juhlavieraiden käyttävän ennakko-ostomahdollisuutta hyväkseen, Jari T. Korhonen innostaa. -Verkko-ostaminenhan on monille jo arkipäivää.

Ruokalippujen ennakkomyynnin tavoitteena on auttaa juhlajärjestäjiä varautumaan eri ruokalajien menekkiin. Näin ruoan jakeluun ei tule katkoksia ja toisaalta hävikki pystytään minimoimaan.

-Ennakko-ostaminen on juhlavieraan, meidän juhlajärjestäjien ja Herättäjä-Yhdistyksen etu, Jari T. Korhonen muistuttaa. -Siksi kiitoksena neljän aikuisten ruokalipun ostamisesta tarjoamme verkkokauppa-asiakkaalle ilmaisen kahvilipun.

Verkkokaupasta ostetut liput maksetaan tilauksen yhteydessä, ja niistä saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Ruokaliput asiakas noutaa Nilsiässä herättäjäjuhlien juhlakansliasta.  

Entä ellei voi tai halua käyttää verkkokauppaa?

-Luonnollisesti ruokalippuja myydään entiseen tapaan myös juhla-alueella, Jari T. Korhonen vakuuttaa. -Lipunmyyntipisteissä on myynnissä ruokalippuja kaikille päiville, ja kiertävät lipunmyyjät myyvät lippuja kuluvan päivän ruokalajeihin.

Kaisa Viitala

Lue lisää