Majoitus 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus 2018

Ennakkoon varattava majoitus

Juhlien toimiston kautta varataan ennakkoon 6.6. mennessä:

- TOAS-asuntolamajoitus
- matkailuauto- ja vaunupaikka
-
telttamajoitus
-
yhteismajoitus
-
kotimajoitus
-
esiintyjien majoitus

  • Varaa majoitus majoitussihteeri Heidi Mansikkalalta keskiviikkoon 6.6. mennessä, p. 040 804 8713 tai sähköpostilla **@**. Ilmoitathan mahdollisista erityistarpeista (mm. liikuntarajoitteet) varauksen yhteydessä, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan osoittaa sopivan majoitustilan.
  • Juhlien toimisto palvelee majoitusasioissa ennen juhlia ma-pe klo 10–14 Tampereen Seurakuntien talossa, os. Näsilinnankatu 26. Juhlaviikonloppuna majoitustoimisto sijaitsee Kalevan kirkon seurakuntatiloissa, käynti Liisapuisto-kadun puolelta.
  • Lähetämme etukäteen tiedot majapaikan sijainnista sekä laskun. Ennakkovaraus on molempia osapuolia sitova vasta sitten, kun maksu on suoritettu. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.
  • Kaikista varausmuutoksista on ilmoitettava juhla- tai majoitustoimistoon välittömästi.
  • Asuntoauto- ja vaunupaikkojen sekä teltta-alueen varausmaksut juhlien aikana maksetaan (jos tilaa on) ko. alueiden vastaanotossa.
  • Juhlien aikana majoitukseen liittyvistä asioista voi myös soittaa numeroon 040 804 8713.

TOAS-asuntolamajoitus (TOAS City, Tuomiokirkonkatu 19)

Tampereen keskustassa sijaitsevasta asuntolasta on varattavissa 68 kpl yhden hengen huoneita, osaan huoneista voidaan sijoittaa lisäpatja lattialle, sekä muutama isompi huone. Huonehinnat koko viikonlopuksi pe–su: 1 hh 160 € (+ lisäpatja 40 €), 2 hh 270 €, 3 hh 310 €, 4 hh 360 €. Lisäksi on tarjolla kahden hengen huoneita, joissa on minikeittiö, hinta 300 € (pe–su). Hinnat sisältävät kaksi aamupalalippua juhlaravintolaan kaikille huoneessa majoittuville. Huoneissa ei voida majoittaa lemmikkieläimiä. Ei välttämättä sovellu liikuntarajoitteisille, sillä hissi on pieni.

Matkailuauto- ja vaunualue

Matkailuauto- ja vaunupaikat sijaitsevat Sorsapuiston kentällä (os. Salhojankatu 56) n. 700 m etäisyydellä juhlakentästä. Kaikki paikat ovat sähköistämättömiä. Matkailuautojen ja -vaunujen ulkopuolisia rakennelmia ei saa pystyttää alueella. Paikan hinta on 20 €/yö. Alue avataan torstaina 5.7. klo 10 ja suljetaan sunnuntaina 8.7. klo 18. Sähköistetyt inva-paikat sijaitsevat osoitteessa Uimalankatu 1.

Telttamajoitus

Teltta-alue sijaitsee Kiovanpuistossa n. 500 m etäisyydellä juhla-alueesta (kts. kartta). Telttapaikan hinta on 10 €/yö. Telttailijoiden autopaikat sijaitsevat osoitteessa Uimalankatu 1, pysäköinti maksaa 10€/vrk tai 20€/3 vrk.

Alue avataan pe 6.7. klo 10 ja suljetaan su 8.7. klo 18.

Yhteismajoitus

Yhteismajoitustilat sijaitsevat Tammerkosken koulutalolla, os. Rautatienkatu 3–5 (aivan Tuomiokirkon vieressä). Majoitustilana toimii koulun juhlasali.

Majoituksen hinta on 15 €/yö, to–su 30 €, 5–12-vuotiailta 5 €/yö, to–su 10 €.

Hinnat sisältävät patjan sekä suihkun ja WC:n käyttömahdollisuuden sekä aamupalaliput juhlaravintolaan koko majoitusajalta.

Tilat avataan to 5.7. klo 14 ja suljetaan su 8.7. klo 17.

Nuorten majoitus

Nuorten majoitustilat sijaitsevat juhlakentän läheisyydessä Sammon koululla, os. Teiskontie 16. Majoituksen hinta on 10 €/yö, to–su 20 €. Hinnat sisältävät patjan sekä suihkun ja WC:n käyttömahdollisuuden. Tilat avataan to 5.7. klo 14 ja suljetaan su 8.7. klo 17.

Kotimajoitus

Kotimajoituksessa tarjotaan vuode, peitto ja tyyny sekä peseytymismahdollisuus. Majapaikan yhteystiedot lähetetään majoittujalle etukäteen.

Hinta on 15 €/yö, 5-12-vuotiailta 10 €/yö. Aamupalasta ja liinavaatteista voi sopia kotimajoituksen tarjoajan kanssa eri korvausta vastaan.

Esiintyjien majoitus

Kuorot ja muut esiintyjät ilmoittautuvat keskitetysti 6.6. mennessä majoitus- ja talkoosihteerille **@**. Majoitustilat sijaitsevat Tammerkosken koulutalolla, os. Rautatienkatu 3–5 (aivan Tuomiokirkon vieressä). Majoitus sisältää patjan sekä suihkun ja WC:n käyttömahdollisuuden. Majoitustilana toimii koulun juhlasali.

Tilat avataan to 5.7. klo 14 ja suljetaan su 8.7. klo 17.

Muut majoitusvaihtoehdot

Torpan kurssikeskus

Tampereen seurakuntien kurssikeskus Torppa on valmiina majoittamaan juhlavieraita. Torpan kurssikeskus sijaitsee Ylöjärven Siivikkalassa Näsijärven rannalla. Rantatunnelin kautta (tie 12) matka Torpalta Herättäjäjuhlien pysäköintialueelle Tampereen jäähallille kestää noin 25 minuuttia.

www.torpankurssikeskus.fi

Tiedustelut ja varaukset: Soila Muurikainen, p. 040 804 8380 tai **@**.

Leirintäalueet

Varaukset tehdään suoraan leirintäalueilta. Tampere Camping Härmälä, 020 719 9777, **@**.

Hotellimajoitus

Varaa majoituksesi ajoissa!

Tampere isännöi heinäkuussa 2018 heti herättäjäjuhlien jälkeen alkavia yleisurheilun nuorten MM-kisoja, ja suuri osa hotellihuoneista on varattu myös juhlaviikonloppuna kisaorganisaation käyttöön. Suosittelemme hotellimajoituksen varaamista hyvissä ajoin! Varaukset tehdään suoraan hotelleihin, myös tarkat hinta- ja maksutiedot saa hotelleista. Muista ilmoittaa varauskoodi, kun teet varausta.

Seuraavat hotellit ovat varanneet huonekiintiöitä herättäjäjuhlavieraita varten, suluissa varauskoodi:

Scandic Rosendahl (HER050718)

Scandic Tampere City (HER050718)

Scandic Tampere Station (HER050718)

Lapland Hotel (Herättäjä2018)

Hotelli Hermica, Hervanta (Herättäjäjuhlat 2018)

Sokos Hotel Ilves (Herättäjäjuhlat 2018)

Sokos Hotel Villa (Herättäjäjuhlat 2018)

Sokos Hotel Torni (Herättäjäjuhlat 2018)

Lisätietoja Tampereen hotelleista Visit Tampere -sivustolla