Juhla-alue
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Juhla-alue

Juhla-alueen palvelut ja niiden sijainnit selviävät kartasta. Lisätietoja löytyy tältä sivulta sekä muilta juhlainfo-osion sivuilta.

Juhla-alue sijaitsee Tampereen Kalevassa, Kalevan kirkon ympäristössä. Juhla-alueelle saavutaan jalkaisin, polkupyörällä, yhteiskuljetuksella, julkisilla kulkuneuvoille tai taksilla - omilla autoilla saapuville ei ole pysäköintitilaa juhla-alueen välittömässä läheisyydessä. Pysäköintialue sijaitsee Hakametsän jäähallin pihassa, josta on sukkulabussikuljetus juhlakentälle. 

Ravintolapalvelut

Alueella palvelee juhlaravintola, kaksi kahviota ja grilli. Lisäksi on myynnissä mm. lettuja ja jääteöä. Lisätietoja

Juhlatori

Juhlatorilla Kaupunkadulla on eri tahojen myynti- ja esittelykojuja.

Juhlakanslia ja infopisteet 1 ja 2

Juhlakanslia ja infopisteet ovat juhlavieraiden palveluksessa. Infopiste 1 sijaitsee juhlakentän laidalla, ja infopiste 2 ja juhlakanslia Kalevan kirkon seurakuntatiloissa, käynti Liisanpuisto-kadun puolelta. Lisätietoja

Kohtaamispaikka

Juhlatorilla sijaitseva kohtaamispaikka toteutetaan Marhaban- keskuksen hengessä. Kalevan kirkolla säännöllisesti toimiva Marhaban-keskus on kulttuurien kohtaamispaikka – olohuone, jossa voi yhdessä innostua, rentoutua ja tutustua.

Posti

Herättäjä-Yhdistyksen kirjakaupassa juhlatorilla myydään juhlapostikortteja ja postimerkkejä. Postimerkilliset kuoret voi pudottaa juhlatorilla sijaitsevaan postilaatikkoon. Juhlaleiman saa pyydettäessä.

Raha

Juhlakansliassa, infopisteissä ja ruokalippujen myyntipisteissä voi maksaa sekä käteisellä että pankkikortilla. Pankkikorttia suositellaan. Lähin Otto-automaatti: Nordea, Sammonkatu 17.

Hiljaisuuden huone Kalevan kirkon seurakuntatiloissa

Avoinna:pe 6.7. klo 18−21.30, la 7.7. klo 8−21.30, su 8.7. klo 8−14

Tarjolla on myös henkilökohtaista sielunhoitoa ja hengellistä ohjausta. Ajan näihin keskusteluihin voi varata paikan päältä.

WC:t

Yleisö-WC:t sijaitsevat juhlatorin takana, Sammon koulun suunnalla. Kalevan kirkolla ei ole yleisövessoja.