Varaa hotellimajoituksesi ajoissa!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Varaa hotellimajoituksesi ajoissa!

Tampereella järjestetään ensi kesänä juuri herättäjäjuhlien jälkeen nuorten yleisurheilun MM-kisat, joten hotellit ovat harvinaisen täynnä. Jos haluat majoittua hotelliin, varaus kannattaa tehdä jo nyt. Muitakin majoitusvaihtoehtoja toki on.

Hotellien lisäksi tarjolla on tuttuun tapaan koulumajoitusta sekä teltta- ja asuntovaunualueet. Myös Tampereen seurakuntien kurssikeskus Torppa on valmiina majoittamaan juhlavieraita. Torpan kurssikeskus sijaitsee Ylöjärven Siivikkalassa Näsijärven rannalla. Rantatunnelin kautta matka Torpalta Herättäjäjuhlien pysäköintialueelle Tampereen jäähallille kestää noin 25 minuuttia. Majoitusta voi tiedustella suoraan Torpalta.

Koulu-, teltta- ja asuntovaunumajoituksesta kerrotaan tarkemmin lähempänä juhlia. Juhlaorganisaatio neuvottelee parhaillaan muistakin majoitusvaihtoehtoista, joten kannattaa seurata uutisia.

Herättäjäjuhlille on varattu hotelleihin kiintiöt

Hotelleista esimerkiksi Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Original Sokos Hotel Villa, Scandic Tampere Station ja Lapland Hotel Tampere sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä juhlakentältä. Myös muut keskustan hotellit ovat melko lähellä. Juhlakentän lähellä ei ole henkilöautojen pysäköintimahdollisuutta, joten hotellilta kannattaa tulla esimerkiksi kävellen tai kaupungin bussilla. Varauskoodit löytyvät Majoitus-sivulta.

Torpan kurssikeskuksen majoittumismahdollisuuksia voi tiedustella Soila Muurikaiselta, p. 040 804 8380 tai **@**.