Virittäydy Herättäjäjuhlien tunnelmaan Jaakko Löytyn konsertissa 23.11.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Virittäydy Herättäjäjuhlien tunnelmaan Jaakko Löytyn konsertissa 23.11.

Jaakko Löytty Vantaan herättäjäjuhlilla. Kuva: Mira Strengell

Herättäjäjuhlien pitopaikalla eli Kalevan kirkolla pääsee jo tunnelmoimaan juhlia, kun Jaakko Löytty pitää Lähellesi ikävöin -konsertin torstaina 23. marraskuuta seurakuntasalissa. Juhlien tunnuksen alla kuullaan niin Siionin virsiä kuin Löytyn muutakin tuotantoa.

Kirkkovuoden kääntyessä kohti loppuaan ja valon vähentyessä entisestään tarjoutuu kaikille ikävöiville mahdollisuus levähtää Jaakko Löytyn laulujen parissa.

Lähellesi ikävöin on Kalevan kirkon ympäristössä 6.-8.7.2018 pidettävien valtakunnallisten herättäjäjuhlien juhlatunnus. Tunnus on peräisin Löytyn sanoittamasta ja säveltämästä Siionin virrestä Herra, siunaa kotia (Siionin virsi 175).

Konsertin ohjelmassa on myös muita Löytyn tekemiä Siionin virsiä, kuten useissa äänestyksissä Jaakko Löytyn suosituimmaksi lauluksi valittu Kahden maan kansalainen sekä Käy, Herra, meitä siunaamaan. Luvassa on maanläheistä musisointia myös muusta Löytyn tuotannosta.

Konsertissa esiintyy Löytty itse yhdessä Tre-yhtyeensä kanssa. Yhtyeeseen kuuluvat muusikot Mikko Löytty (basso), Sanna Natunen (viulu) ja Seppo Rauteva (lyömäsoittimet).

Konsertissa on mahdollisuus istua myös lattiatyynyillä.

Konsertin järjestää Herättäjä-Yhdistyksen Tampereen paikallisosasto yhteistyössä Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Vapaaehtoinen käsiohjelma maksaa 10 euroa.