Tilkkutäkki-piknikkonsertti Sorsapuistossa perjantaina 6.7.2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tilkkutäkki-piknikkonsertti Sorsapuistossa perjantaina 6.7.2018

Perjantaina 6.7. puoli kahdeksalta illalla Sorsapuiston täyttävät laulut, joiden sanoja on helppo hyräillä mukana. Tilkkutäkki-konsertissa kuullaan suosituimpia riparilauluja tamperelaisten gospelmuusikoiden esittämänä. Lavalle nousevat laulamaan ja laulattamaan Pekka Simojoki, Jouko Mäki-Lohiluoma, Päivi Portaankorva, Venla Lankinen, Jiipee Skyttä, Jaakko Löytty ja Peter Joukainen yhtyeineen.

Konsertin aikana voi nauttia puiston nurmella piknik-herkkuja. Jos omat eväät ovat jääneet kotiin, Gastropub Kalevan myyntipisteestä voi ostaa gourmet-hodareita ja virvokkeita.

Konsertissa arvotaan noin 10 juhlille lahjoitettua tilkkutäkkiä kaikkien arvan ostaneiden kesken. Tilkkutäkkejä on tehty talkoilla muun muassa Hervannan ompeluseuroissa ja Kalevan kirkon neulekerhossa. Arpoja voi ostaa piknikiltä ja jo iltapäivällä juhlakentältä.

Tilkkutäkki-piknikkonsertti Sorsapuistossa pe 6.7. klo 19.30. Konserttilava sijoittuu Tampere-talon seinustalle, viereisellä nurmikentällä tilaa yleisöille. Konserttiin on ilmainen pääsy. Konsertissa kerätään kolehti, jolla tuetaan nuorten toimintaa herättäjäjuhlilla.