Pyhiinvaellukset 2018
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pyhiinvaellukset 2018

Herättäjäjuhlilla voit osallistua kahdelle ohjattulle pyhiinvaellukselle, joiden teemana on kaipaava usko. Reitit voi kiertää omalla aikataululla mobiilisovelluksen avulla. PyhiinvaellusTampere-sivustolla on esitelty yli 20 muutakin reittiä, joita voi kulkea oman aikataulun ja mielen mukaan.

Kaipaatko hetken hengähdystä, lepoa ja rauhaa, itsesi kohtaamista ja löytämistä, uusien ajatusten ja näkökulman saamista, virkistymistä luonnossa tai kaupunkiympäristön näkemistä uusi silmin? Kokonaisvaltaista hengellisyyttä?

Paavon polku ja Riitan reitti ovat ohjattuja hiljaisia pyhiinvaelluksia, jotka päätyvät seuroihin juhlakentälle. Molemmissa on kysymys kaipaavan ja odottavan uskon ihmettelystä.

Paavon polku saattelee vaeltajaa katselemaan rinnakkain omaa elämäänsä tässä ja nyt sekä Paavo Ruotsalaisen elämäntaivalta. Riitan reitti avaa naisen ja perheenäidin näkökulman aiheeseen. Ohjaajina ovat hengellisen ohjauksen pastori Jussi Holopainen ja vapaaehtoiset matkakumppanit.

Molemmat vaellukset voi kulkea myös omatoimisesti mobiilisovelluksen avulla. Paavon polku ja Riitan reitti sekä yli 20 muuta mobiilipyhiinvaellusreittiä latausohjeineen löytyvät osoitteesta pyhiinvaellustampere.fi Ei ilmoittautumista. Tiedustelut **@**.

Paavon polku

Ohjattu hiljainen pyhiinvaellus lähtee Messukylän keskiaikaiselta kivikirkolta (Kivikirkontie 2) perjantaina 6.7. klo 14 ja saapuu juhlakentän veisuihin. Reitin kesto 2 h ja pituus 4,5 km. Mukaan vesipullo ja sään mukainen varustus. Messukylän kivikirkolle pääsee mm. Kalevankankaan pysäkiltä,. Katso reittiopas.tampere.fi - laita lähtöpysäkiksi Kalevankankaan hautausmaa ja päätepysäkiksi Messukylän vanha kirkko, reitillä kulkevat mm. linjat 6, 9A ja 9B sekä 40A ja 40B.

Riitan reitti

Ohjattu hiljainen pyhiinvaellus lähtee Kalevan kirkon pääovien edestä lauantaina 7.7. klo 14 ja päätyy takaisin juhlakentän lähetysseuroihin. Reitin pituus 1,5 km ja kesto 1 h 30 min. Reitin varrella mm. Sorsapuiston veistokset ja Kalevankankaan luonto- ympäristö. Mukaan vesipullo ja sään mukainen varustus.

Lasten pyhiinvaellukset

Torstaina 5.7. ja perjantaina 6.7. myös lapset pääsevät omalle pyhiinvaellukselle Tampereen keskustan tuntumasta Finlaysonin kirkolta (Puuvillatehtaankatu 2). Alle kouluikäisten reitti on vaunuystävällinen ja se kierretään oman aikuisen kanssa. Kouluikäiset voivat osallistua ilman aikuista. Lue lisää