Osta itselle tai tarjoa vähävaraisen perheen lapselle kiva ilta Särkänniemessä 7.7.!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Osta itselle tai tarjoa vähävaraisen perheen lapselle kiva ilta Särkänniemessä 7.7.!

Launtai-iltana voi itse suunnata hurvittelemaan Särkänniemen laitteisiin edullisella iltarannekkeella. Voit myös tarjota vähävaraisten perheiden lapsille kesäiloa lahjoittamalla rannekkeen. Lahjoitetut rannekkeet jaetaan Tampereen seurakuntien diakoniatyön kautta.

Herättäjäjuhlilla myydään Särkänniemen iltalaiterannekkeita hintaan 25 € (yli 120 cm) ja 19 € (alle 120 cm). Rannekkeella pääsee Särkänniemen laitteisiin 7. heinäkuuta kello 16–21.

Rannekkeita myydään Herättäjäjuhlien juhla-alueella Kiovan puistossa 6.–7. heinäkuuta ja etukäteen arkisin Seurakuntien talon ala-aulassa kello 10–14.

- Nyt on myös hyvä mahdollisuus tarjota unohtumaton elämys sellaiselle lapselle, joka ei muuten pääsisi huvipuistoon. Tarjoamme pirkanmaalaisille yrityksille ja yksityisille ihmisille mahdollisuutta ostaa herättäjäjuhlien iltarannekkeita jaettavaksi vähävaraisille lapsiperheille Tampereen ev.lut. seurakuntien diakoniatyön kautta.

Rannekkeita lahjoittaneet yritykset saavat näkyvyyttä herättäjäjuhlien viestinnässä sekä konsertin aikana Särkänniemen lavan sähköisellä mainostaululla.

Ranneketilauksen voi tehdä herättäjäjuhlien toimistosta p. 040 804 8713 tai sähköpostilla **@**. Tilaukset pyydetään tekemään viimeistään torstaina 21. kesäkuuta.

Ole mukana jakamassa hyvää!