Majoitus 2019
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus 2019

Majoitusasioista voi kysyä osoitteesta majoitus(at)h-y.fi tai puh. 041 319 6453.

 

1. Ennakkoon varattava majoitus

 • JEDUn asuntolat Nivala, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki
 • matkailuajoneuvot
 • telttamajoitus
 • yhteismajoitus
 • esiintyjien majoitus
 • nuorten majoitus
 • kotimajoitus
 • talkoolaisten majoitus

Varaa majoitus majoitussihteeriltä perjantaihin 31.5.2019 mennessä mieluiten sähköpostilla, majoitus(at)h-y.fi tai puhelin 041 319 6453. Ilmoitathan mahdollisista erityistarpeista (esim. liikuntarajoite) varauksen yhteydessä, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan osoittaa sopivan majoitustilan.

Lähetämme etukäteen tiedot majapaikan sijainnista sekä laskun. Ennakkovaraus on molempia osapuolia sitova vasta sitten, kun maksu on suoritettu. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Maksettuja peruutuksia ei palauteta 24.6.2019 jälkeen.

Kaikista varausmuutoksista on ilmoitettava juhla- tai majoitustoimistoon välittömästi.

Asuntoauto ja -vaunupaikkojen sekä teltta-alueen varausmaksut juhlien aikana maksetaan ko. alueiden vastaanotossa.Juhlien toimisto palvelee ennen juhlia majoitusasioissa Kalliontie 18 tiloissa jo maaliskuun alusta.

Juhlaviikonloppuna majoitustoimisto sijaitsee Kyösti Kallion koululla ja on avoinna seuraavasti:

 • to 4.7. klo 14–22
 • pe 5.7. klo 9–22
 • la 6.7. klo 8–22
 • su 7.7. klo 7.30–17

Majoitustoimiston puhelinnumero juhlien aikana 041 741 6183.

 

2. Majoitusvaraus juhlien aikaan

JEDU-asuntolamajoitus

JEDUn asuntoloihin kuuluvat patja, tyyny ja peitto, ei liinavaatteita.

Nivalan keskustassa sijaitsevasta asuntolasta on varattavissa soluasuntoja 81 hengelle. Nämä ovat jo täyteen varattuja.

Hinta 40 €/yö/hlö, huoneissa ei voida majoittaa lemmikkieläimiä.

 

Matkailuajoneuvot

Matkailuauto- ja vaunualueita on kolmella alueella.

Ensimmäinen karavaanialue käsittää Meskuksen kentän, Lukion kentän, AIKUn piha-alueen ja Niva-Kaijan koulun itäpäädyssä olevan parkkipaikan. Meskuksen kentällä (Vesitie 2) on kaikkien karavaanipaikkojen kemiallisen vessan tyhjennyspaikka.

Toisena karavaanialueena on Seuratuvan kenttä, missä bajamajat, ei puhdasvesipaikkaa eikä kemiallisen vessan tyhjennystä.  

Kolmantena karavaanialueena Koirapuiston kenttä, missä bajamajat, ei puhdasvesipistettä eikä kemiallisen vessan tyhjennystä.

Liikenne ohjataan kaikille paikoille ensimmäisen alueen eli Vesitie 2 kautta, ja alueet täytetään tulojärjestyksessä. Tässä pisteessä peritään maksu tai tarkistetaan ennakkomaksukuitti.

Ensimmäisellä alueella on sähköpaikkoja n. 50 kpl ja sähköpaikan hinta on 25 €/yö.

Sähköttömän paikan hinta on 20 €/yö. Alueet avataan torstaina 4.7. klo 14 ja suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 18. Meskuksen kentän käyttö jatkuu kaupungin hallinnassa.

INVA-kortillisten karavaanipaikat sijaitsevat juhla-alueen läheisyydessä ja nämä paikat ovat sähköttömiä, mutta yön ajaksi voi mennä sähkölliselle paikalle, mikäli se on ennakkoon varattu.

Yksityishenkilöillä on mahdollisuus vuokrata asuntovaunuja juhlavieraille, tästä ilmoitetaan majoitussihteerille.

 

Telttamajoitus

Teltta-alue on Kalliosaarentien ja Ankkalammen välisellä alueella aivan juhlakentän läheisyydessä.

Telttapaikka + autopaikka 15 €/yö ja telttapaikka ilman autopaikkaa 10 €/yö.

Telttailijoiden autopaikat sijaitsevat teltta-alueen vieressä.

Alue avataan torstaina 4.7. klo 14 ja suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 17.

 

Yhteismajoitus

Yhteismajoitustilat sijaitsevat Niva-Kaijan koulun luokkahuoneissa osoitteessa Kalliontie 47. Juhla-alueen ja Niva-Kaijan koulun välinen matka on 650 m. Kävelyreitti on merkitty opastekyltein. Majoituksen hinta on 15 €/yö, 5–12-vuotiailta 5 €/yö. Hinnat sisältävät patjan, suihkun ja ​​WC: n käyttömahdollisuuden sekä aamupalalipun juhlaravintolaan. Avataan pe 5.7.2019 klo 14.

 

Esiintyjien majoitus

Kuorot ja ​​muut esiintyjät ilmoittautuvat keskitetysti 31.5. mennessä majoitussihteerille. Majoitus on yhteismajoituksessa Niva-Kaijan koululla.

Tilat avataan perjantaina 5.7. klo 14 ja suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 17. (Torstaina 4.7. majoittujien ensimmäinen yö tien toisella puolella Lukiolla, Peltotie 2.)

 

Nuorten majoitus

Nuorten majoitustilat sijaitsevat juhlakentän läheisyydessä Nivalan Lukiolla osoitteessa Peltotie 2. Talkoolaisnuorille majoitus on ilmainen, muille nuorille majoituksen hinta on 10 €/2 yötä. Hinta sisältää patjan, suihkun sekä ​​WC:n käyttömahdollisuuden. Tilat avataan torstaina 4.7. klo 14 ja ​​suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 17.

 

Kotimajoitus

Kotimajoituksessa tarjotaan vuode, peitto ja ​​tyyny sekä peseytymismahdollisuus. Majapaikan yhteystiedot lähetetään majoittujalle etukäteen. Hinta on 30 €/yö, 5–12-vuotiailta 10 €/yö.

Aamupala ja ​​liinavaatteet eivät kuulu hintaan, mutta niistä voi sopia kotimajoituksen tarjoajan kanssa.

 

Talkoolaisten majoitus

Majoitustilat sijaitsevat ensisijaisesti Pyssymäellä, Pyssyhovissa ajalla 25.6.–12.7. Siellä majoittujan käytössä on keittiö, WC sekä saunat. Etäisyys juhla-alueelle on n. 7 km.

Toinen majoitusmahdollisuus (4.7–7.7.) on yhteismajoitus sisältäen patjan sekä suihkun ja ​​WC: n käyttömahdollisuuden. Tilat avataan torstaina 4.7. klo 14 ja ​​suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 17.

 

Liikuntakeskus Uikko

 • uinti ja saunamahdollisuus hintaan 4 €/kerta 
 • lauantai ja sunnuntai-aamuina Uikko on avoinna jo klo 6 alkaen

Lippuja voi ostaa majoitus- ja talkootoimistosta, teltta- ja karavaanarialueen vastaanottopisteistä (Kalliosaarentien varsi ja Meskuksen alue)

 

Kaikki majoituspaikat ja -alueet ovat savuttomia

Muita majoitusmahdollisuuksia voi selata herättäjäjuhlien verkkosivuilta ja kysyä majoitussihteeriltä.