Talkoot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Talkoot

Kökkäväki kokoamassa vuoden 1966 juhlakenttää Nivalan kirkon takana.

Herättäjäjuhlat syntyvät talkoilla. Yhdessä tekemällä saamme onnistumisen iloa ja yhteenkuuluvaisuuden tunteen. Talkooväkeä tarvitaan runsaasti järjestelyissä, rakentamisessa, eri työtehtävissä juhlien aikana ja vielä purkutöissä.

Kökkä on nivalalainen nimi talkootyölle. Kökkään kutsutaan myös Sinua.

Voit ilmoittautua Sinulle sopivalla tavalla:

- sivulla https://vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat_2019 tai

- täyttämällä talkookortin ja palauttamallasen sen joko Nivalan seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai oven vieressä olevaan postilaatikkoon osoite: Vapaudentie 3, 85500 NIVALA

Talkookortin voit palauttaa myös talkoo- ja majoitustoimistoon, osoite: Herättäjäjuhlakauppa, Kalliontie 18.  

Voit toki ilmoittautua suoraan talkoosihteeri Irja Erkkilällä  joko talkoo- ja majoitustoimistossa tai ottamalla yhteyttä puhelimitse p. 041 319 5690 tai p. 040 758 7123 tai sähköpostilla **@**

Pyrimme saamaan kaikki yleisesti tarjolla olevat talkootehtävät näkyviin vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat_2019 – sivustolle maaliskuun aikana, joten silloin voi ilmoittautua suoraan haluamaansa tehtävään. Jo nyt voi ilmoittautua joihinkin tehtäviin.

Talkookortti löytyy sähköisenä tältä sivulta, mutta niitä saa myös talkoosihteeriltä ja eri toimikuntien puheenjohtajilta. Niitä on myös tarjolla monissa lähialueella järjestettävissä Herättäjän tilaisuuksissa.

Talkoosihteeriltä saat lisätietoja ilmoittautumisesta tai hän voi ottaa ilmoittautumisesi vastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Talkoolaisille tarjoamme kahvi- ja /tai ruokaliput työtehtävän pituuden mukaan sekä annamme t-paidan. Talkoolaisilla on käytössä oma paikoitusalue.

Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi huhtikuun aikana, niin meille jäisi aikaa järjestää työvuorot ja ilmoittaa niistä teille hyvissä ajoin ennen juhlia. Pyrimme ottamaan huomioon teidän toiveenne niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Työtehtäviin tullaan aina talkootoimiston kautta ja sieltä saatte kahvi-, ruoka- ja paikoitusliput sekä paidan ja info-kortin.

Kiitos, että olet kiinnostunut talkoista ja toivottavasti saamme Sinut iloisten talkoolaisten joukkoon!

 


pdf liite

Talkookortti