Talkoot 2019
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Talkoot 2019

Kökkäväki kokoamassa vuoden 1966 juhlakenttää Nivalan kirkon takana.

Herättäjäjuhlat syntyvät talkoilla. Yhdessä tekemällä saamme onnistumisen iloa ja yhteenkuuluvaisuuden tunteen. Talkooväkeä tarvitaan runsaasti järjestelyissä, rakentamisessa, eri työtehtävissä juhlien aikana ja vielä purkutöissä.

Kökkä on nivalalainen nimi talkootyölle. Kökkään kutsutaan myös Sinua.

Voit ilmoittautua Sinulle sopivalla tavalla:

- sivulla https://vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat_2019 tai

- täyttämällä ja palauttamalla talkookortin Nivalan seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai oven vieressä olevaan postilaatikkoon osoite: Vapaudentie 3, 85500 NIVALA

- voit palauttaa talkookortin talkootoimistoon tai käydä ilmoittautumassa suoraan talkoosihteerille, osoite: Kalliontie 18, 85500 Nivala

- ottamalla yhteyttä talkoosihteeriin Irja Erkkilään p. 041 319 5690 tai p. 040 758 7123 tai **@**

Lähes kaikki yleisesti tarjolla olevat talkootehtävät ovat nähtävillä vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat_2019 – sivustolla. Sieltä voi suoraan ilmoittautua haluamaansa tehtävään.

Talkookortti löytyy sähköisenä tältä sivulta, mutta niitä saa myös talkoosihteeriltä ja eri toimikuntien puheenjohtajilta. Niitä on myös tarjolla monissa lähialueella järjestettävissä Herättäjän tilaisuuksissa.

Vielä on talkootehtäviä tarjolla. Talkoosihteeriltä saat lisätietoja ilmoittautumisesta tai hän voi ottaa ilmoittautumisesi vastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Talkoo- ja majoitustoimisto sekä herättäjäjuhlien juhlakauppa toimivat osoitteessa Kalliontie 18 aina herättäjäjuhlille saakka. Siellä voi myös käydä ilmoittautumassa talkoolaiseksi. Herättäjäjuhlien aikainen talkootoimisto sijaitsee Kyösti Kallion koulun liikuntasalissa.

Talkoolaisille tarjoamme kahvi- ja /tai ruokaliput työtehtävän pituuden mukaan sekä annamme t-paidan. Talkoolaisilla on käytössä oma paikoitusalue.

Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi ennen herättäjäjuhlia, että voimme järjestellä lopulliset työvuorot ja pystymme ilmoittamaan niistä teille. Pyrimme ottamaan huomioon teidän toiveenne niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Työtehtäviin tullaan aina talkootoimiston (Kyösti kallion koulun liikuntasali) kautta ja sieltä saatte kahvi-, ruoka- ja paikoitusliput sekä paidan ja info-kortin.

Kiitos, että olet kiinnostunut talkoista ja toivottavasti saamme Sinut iloisten talkoolaisten joukkoon!

 


docx liite

Tärkeää tietoa talkoolaisille

pdf liite

Talkookortti