Herättäjäjuhlien opaskyltit kohdalleen
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Herättäjäjuhlien opaskyltit kohdalleen

Kylttikeskuksessa herättäjäjuhlien opaskyltteihin tutustumassa Timo Rönkkö, Yrjö Muilu, Seija Rönkkö ja Helena Kujala.

27.5.2019

 

Herättäjäjuhlien opaskylttien päivittäminen ensi kesän juhlia varten on oma, varsin mielenkiintoinen hässäkkä.

- Toimikunnat selvittävät, tarvitaanko kylttejä lisää, mitä kylttejä tarvitaan ja voidaanko olemassa olevia kylttejä hyödyntää uusin tekstein, kansliatoimikunnan puheenjohtaja Timo Rönkkö sanoo.

Se on tiedossa, että kaikille Nivalan tuloteille tarvitaan lisää kylttejä opastamaan tie juhlakentälle. Kylttihässäkkä on sen verran iso työmaa, että juhlille on valittu kylttivastaavaksi Kyösti Kangas, jonka tehtävänä on kartoittaa eri toimikuntien kylttitarve ja ottaa uusien kylttien valmistuksesta keskitetysti tarjous.

- Juhlakentän kylttien paikat valitaan karttapohjan perusteella. Opastus menee juhlakentältä kaikkiin tarvittaviin paikkoihin kirkkoon, seuratuvalle ja seurakuntatalolle, majoitukseen ja Malmbergin muistomerkille. Toimikunnat itse miettivät kylttien sijoituspaikan, sanoo turvallisuudesta vastaava Yrjö Muilu.

Ravintolatoimikunnan puheenjohtaja Helena Kujala kertoo, että tänä vuonna juhlaravintolan kylttien määrä vähentyy huomattavasti, koska kaikilta linjastoilta saa kaikkia ruokia. Poikkeus on perjantai, jolloin kasvisruokaa on vain yhdessä linjastossa.

Kyltit on inventoitu, lajiteltu, laskettu ja tiedot on lähetetty eri toimikunnille kylttitilanteen kartoitusta varten. Herättäjäjuhlaviikolla kyltit laitetaan paikoilleen, ja se on oma juttunsa. Ruuveja, nippusiteitä ja naruja käytetään kylttien kiinnittämiseen.

Elisa Kujala

 

Uutiset

 

 

Opaskylttejä on joka lähtöön. Opastus menee juhlakentältä kaikkiin tärkeisiin paikkoihin.