Nuorille on omat menot heriksillä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nuorille on omat menot heriksillä

Nivalan herättäjäjuhlien nuorisotoimikunnalla ideat sinkoilevat lautapelien äärellä.
- Saavu hyvissä ajoin, niin ennätetään tutustua kunnolla, katsoa paikat ja majoitustilat, toivottavat Kaisa-Maria, Rauha-Maaria, Sanna, Hanna-Mari ja Erkko.

3.7.2019

 

Herättäjäjuhlilla on nuorille monenlaista tekemistä: konsertteja, hevimessua ja megaköpärit. Ja aina voi fiilistellä juhlakentällä herättäjäjuhlatunnelmissa mukavassa porukassa ja tavata vaikka Aholansaaren riparikavereita.

Torstaina herättäjäjuhlien aattona nuorten menot käynnistyvät klo 21, kun yökahvila avaa ovensa Nivalan lukiolla. Saavu siis hyvissä ajoin, niin ennätetään tutustua kunnolla, katsoa paikat ja majoitustilat.

Yökahvilassa voit musisoida, viihtyä mukavassa seurassa, tutustua uusiin ihmisiin ja valita oman istumapaikan monista erilaisista sohvista, jotka kasataan yökahvilaa varten.

Virsiä hevimusiikin tahtiin

Perjantaina kannattaa suunnistaa Uikko Areenalle hevimessuun. Silloin veisataan virsiä hevimusiikin tahtiin. Sovituksista ja soitosta vastaa ylistarolainen hevimessubändi. Kolehti kerätään Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyölle.

Konsertin jälkeen voi siirtyä yökahvilan lökösohville kahvittelemaan, juttelemaan ja viettämään aikaa pikkutunneille saakka.

Lauantain voi aloittaa virkeällä aamuvoimistelulla, ja sen jälkeen voi ryhtyä myymään körttipastilleja. Nuorisokojulla kannattaa pistäytyä joka välissä ja tutustua juhlatorin moniin myyntipisteisiin.

Vuoden suurimmat megaköpärit

Megaköpärit ovat upouudella pesäpallokentällä. Vuoden suurimmissa köpäreissä on luvassa yhteisleikkejä ja pesäpalloa hyvässä hengessä. Omia pesisvälineitä saa ottaa mukaan.

Perhekonserttiin Nivalan lukiolle kannattaa suunnistaa niin isojen kuin pientenkin. Silloin esiintyy Yhden Joukon Yhtye. Jouko Mäki-Lohiluoma soittaa rumpuja, bassoa, kitaraa, huuliharppua ja laulaa.

Rauhan lauluja -yhteislauluilta kutsuu Uikko Areenalle klo 20. Virsikirjan lisävihkon virsiin tutustutaan Gospel Covertajien johdolla.

Samaan aikaan jalkapallokentällä pelataan Peace United -ystävyysottelu. Peace United on joukkue, joka pelaa rauhan puolesta ja kutsuu riveihinsä kaikkia 15 vuotta täyttäneitä jalkapallon pelaamisesta innostuneita. Olet tervetullut mukaan!

Yöveisuut juhlakentällä

Lauantai huipentuu Yöveisuut-tilaisuuteen juhlakentällä. Tunnelmaiseen hetkeen kannattaa varata lämmintä vaatetta ja Siionin virret. Yökahvila avaa ovensa keskiyöllä.

Urkumusiikin ystäville on Nivalan kirkossa perjantaina Tapiolan seurakunnan johtava kanttori Liisa Malkamäen "...yhdessä iloitaan, soi kiitos kaikkialta" urkukonsertti.

Lähetyksen kirpputorilla voi tehdä löytöjä, ja Katvalan kotiseutumuseon kotieläinpihalla on paljon kiinnostavaa katsottavaa.

Tapahtumien ja mukavan menon keskellä on hyvä istahtaa välillä seurapenkkiin kuuntelemaan seuroja ja veisaamaan tuttuja Siionin virsiä.

Teksti Erkko Sarjanoja
Kuva Mika Nuorva

 

Uutiset