Juhlakentän rakennustalkoot etenevät rivakasti - Urakka jatkuu maanantaina
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Juhlakentän rakennustalkoot etenevät rivakasti - Urakka jatkuu maanantaina

Herättäjäjuhlien pääsihteeri Jarmo Vuolteenaho ja kenttätoimikunnan puheenjohtaja Jukka Turunen istahtivat kohtauspaikalle kolmipäiväisen talkoourakan päätteeksi.

29.6.2019

 

Nivalan herättäjäjuhlien juhlakentän rakennustalkoot ovat varsin hyvässä vaiheessa. Maanantaina alkanut urakka on saatu tämän viikon osalta valmiiksi.

- Isot talkoot jatkuvat ensi viikon maanantaina heti aamusta kello 8. Silloin odotamme paljon talkoolaisia paikalle, sanovat herättäjäjuhlien kenttätoimikunnan puheenjohtaja Jukka Turunen ja pääsihteeri Jarmo Vuolteenaho tyytyväisenä.

Juhlakentän rakennustalkoot alkoivat tämän viikon maanantaina 60 talkoolaisen voimin. Parissa päivässä paikkansa löysivät seurapenkit ja pukit, telttakehikot, alttarirakennelmat, puhujapönttö, kohtauspaikka ja juhlakentän koristukseksi rakennetut maitolavat.

Myös vessat ovat valmiina niille varatuilla paikoilla. Tänään keskiviikkona juhlaportti oli viimeistelyä vaille valmis.

Juhlakentän rakenteet kulkevat suurelta osin juhlilta toiselle. Alttarirakennelma valmistui Nilsiän herättäjäjuhlille pari vuotta sitten. Juhlaportti on sama kuin viime vuonna Tampereen juhlilla ja se rakennettiin lähes kokonaan uudelleen Nivalan juhlia varten Kyösti Kallion koululle menevän tien alkupäähän.

Elisa Kujala

 

Uutiset

Herättäjäjuhlien pääsihteerit Riitta Muilu ja Jarmo Vuolteenaho sekä juhlatoimikunnan puheenjohtaja, kirkkoherra Sanna Jukkola ovat tyytyväisiä juhlakentän talkoisiin. Taustalla rakentuu juhlaportti.

Aava ja Armas sekä kuuluisa kaapelikela.