Järjestelyt saivat kiitosta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Järjestelyt saivat kiitosta

Peltoparkin risteyksessä liikennettä ohjannut Antero Erkkilä kertoi juhlavieraiden olleen hyvillä
mielin. 

7.7.2019

 

Ison yleisötilaisuuden järjestäminen vaatii perusteellista ennakkosuunnittelua. Tuhansia kävijöitä kokoavassa tapahtumassa liikenteen ohjaus on erityisen tärkeää.

Nivalan keskusta on sen verran tiiviisti rakennettu, että omilla autoilla saapuneet herättäjäjuhlavieraat ohjattiin pysäköintialueille. Niiltä pääsi juhlakentälle keskeytymättömällä linja-autokuljetuksella.

Ammattiopiston parkista sunnuntaina bussiin nousseet lapualaiset Helena ja Esa Porola kiittelivät liikennejärjestelyä toimivaksi. - Kaikki muukin on hyvin järjestetty. Juhlapaikka on hieno, ja sääkin on suosinut juhlia, Helena Porola sanoi.

 

Iloisella mielellä

Antero Erkkilä ohjasi henkilöautoilijoita Peltoparkin risteyksessä. - On ollut merkillepantavaa, kuinka iloisia ihmiset ovat olleet. Lauantaina syntyi hieman jonoa ja tulijat joutuivat odottelemaan, mutta he ymmärsivät senkin tilanteen, hän sanoi.

Hänen mukaansa bussiliikenne toimi sujuvasti.  – Muutamat olisivat halunneet kävellä juhlapaikalle, mutta suosittelin käyttämään bussia, kun matkaa kuitenkin on toista kilometriä. Erkkilä oli ilmoittautunut hyvissä ajoin juhlien talkoolaiseksi. - Työt alkoivat tienvarsikylttien pystyttämisellä.

 

Suunnitelmien mukaan

Juhlien liikennetoimikunnan puheenjohtaja Jani Mäkinen oli sunnuntaina tyytyväinen mies. Suunnitelmat toteutuivat, vieraat pääsivät juhlapaikalle, eikä ruuhkia syntynyt. - Bussit ovat liikkuneet aikataulujen mukaan, hän sanoi.

Mäkinen laski, että liikenteenohjauksessa oli perjantaina 28, lauantaina 53 ja sunnuntaina 31 talkoolaista. - Väki on tullut talkoisiin kiitettävän tunnollisesti, liikennetalkoiden vastaava Asko Halmetoja kertoi.

                                                                                                           Pertti Meriläinen

Helena ja Esa Porola pysäköivät autonsa Ammattiopistolle ja siirtyivät sieltä bussilla juhlapaikalle.