Talkoot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tervetuloa talkoisiin!

Kuva: Jouko Liikanen

Tervetuloa talkoisiin Kauhavalle. Herättäjäjuhlat tehdään yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme noin 1500 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhlien rakentaminen ja purkaminen, ruokailujen järjestäminen, liikenteen ohjaus, opastus, järjestyksenvalvonta, lastenhoito, ensiapu, puhtaanapito ja monet muut tärkeät tehtävät.

Haluamme pitää talkoolaisistamme hyvää huolta tarjoamalla kahvia ja ruokaa työvuoron pituuden mukaan. Töihin tuleville talkoolaisille olemme varanneet oman pysäköintialueen. Ruokailut tapahtuvat talkooravintolassa. Työvuoroihin ilmoittaudutaan aina talkootoimistossa. Siellä Sinulle osoitetaan toimipisteesi.

Huomioithan, että talkootöiden ja -vuorojen järkevän jakamisen kannalta toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan etukäteen huhtikuun loppuun mennessä.

Myöhemminkin on mahdollista ilmoittautua, vieläpä juhlaviikonloppunakin talkootoimistossa.

  • Tulosta tästä talkoolomake, täytä se käsin ja palauta Kauhavan kirkkoherranvirastoon tai oven vieressä olevaan postilaatikkoon, os. Kirkkotie 3 b, 62200 Kauhava.
  • Lataa tästä talkoolomake, täytä se tietokoneella, tallenna ja lähetä osoitteeseen **@**.
  • Ota yhteyttä talkoo- ja majoitussihteeri Virpi Pajulaan, **@** tai 040 566 0224 (päivystys alkutalvesta maanantai, keskiviikko ja torstai klo 15.30-20.00. Laitathan sähköpostiviestiin yhteystietosi, myös se matkapuhelinnumero, josta sinut tavoittaa, sekä tehtävät, joihin olet kiinnostunut osallistumaan.
  • Voit ilmoittautua tuttuun tapaan myös verkossa osoitteessa https://vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat_2020/.

Lisätietoa: talkootoimikunnan puheenjohtaja Jarmo Kujanpää p. 050 375 6070.
 

 


pdf liite

Tulostettava talkookortti, Kauhava 2020

pdf liite

Tietokoneella täytettävä talkookortti, Kauhava 2020