Herättäjä-Yhdistyksen väki tutustui Kauhavan herättäjäjuhlien juhla-alueeseen
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Herättäjä-Yhdistyksen väki tutustui Kauhavan herättäjäjuhlien juhla-alueeseen

Pääsihteeri keltaisessa takissaan esittelee Herättäjä-Yhdistyksen väelle tulevaa juhla-aluetta.

Julkaistu 10.12.2019

Viime viikolla torstaina Siipeis suojaan -seurat saivat puhujia Herättäjä-Yhdistyksen työntekijöistä, kun he olivat saapuneet isolla joukolla kokoustamaan ja samalla tutustumaan ensi kesän herättäjäjuhlapaikkaan. Kauhavan herättäjäjuhlien kenttätoimikunnan puheenjohtaja Mikko Ylirinteen lisäksi puheenvuorot pitivät Herättäjä-Yhdistyksen vs. herättäjäjuhlajärjestäjä Osmo Kangas, vs. toiminnanjohtaja Kalle Hiltunen sekä Uudenmaan aluesihteeri Leena Väyrynen-Si.

Perjantaina Kauhavan herättäjäjuhlien pääsihteeri Petra Kero esitteli LSK Business Parkin alueella olevia tiloja sekä tulevan juhlakentän sijaintia, pääporttia, karavaanarialueita tuoden samalla esiin juhlapaikan kompaktit tilat Herättäjä-Yhdistyksen vuoden tärkeimmälle tapahtumalle.

Entinen lentokenttäalue on yhdistyksellekin ensimmäinen laatuaan ja mm. Osmo Koski totesi, että alue sopii nyt kaikille vieraille ja erittäin hyvin myös pyörätuolia tarvitseville, todeten samalla, että paikoitusalueet tulevat olemaan lähellä juhla-aluetta.

Herättäjäjuhlille odotetaan 20 000 – 30 000 vierasta. Petra Kero kertoo, että juhlien toimikunnissa on jo noin 110 talkoolaista, mutta juhlaviikon ja viikonlopun aikaan talkoolaisia tarvitaan noin 1500 henkeä. Talkoisiin voi ilmoittautua mm. avautuvan Kauhavan herättäjäjuhlien verkkosivun kautta.