Majoitus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kauhavan herättäjäjuhlien majoitus 2020

Kuva: Mira Strengell

Majoitussihteeri päivystää maaliskuun loppuun asti ma, ke ja to klo 15.30-20.00 puh. 040 566 0224. Huhtikuun alusta ilmoitetaan uudet ajat. Sähköposti:   **@**

 

Juhlamajoituksen ennakkovaraus

Majoitus varataan etukäteen sähköpostitse osoitteesta **@** tai puhelimitse majoitussihteeriltä 1.2.–31.5.2020 välisenä aikana numerosta 040 566 0224.

Mahdollisista erityistarpeista (mm. liikuntarajoitteet) pyydetään ilmoittamaan varauksen yhteydessä.

Majoittujalle lähetetään sähköpostilla (huom. ei postitse) lasku ja yhteystiedot majapaikkaan. Ellei sinulla ole sähköpostia käytössäsi, voit maksaa majoituksen myös paikan päällä joko majoitustoimistossa tai majoittumisen yhteydessä. Majoituspaikat avataan to 2.7. klo 15 ja suljetaan su 5.7. klo 17.

Ilmoitathan kaikista varausmuutoksista välittömästi majoitussihteerille.

 

Nuorten majoitus

Nuorten yhteismajoitus sijaitsee LSK Business Parkin Varusvarastolla. Majoittujalle varataan patja. Majoittuja tuo mukanaan muut yöpymistarvikkeet. Tiloissa ovat wc:t ja suihkut. Nuorten telttamajoitus sijaitsee lähellä nuorten yhteismajoitusta, ja käytössä ovat sen tarjoamat wc:t ja suihkut.

Tietoa ilmoittautumisesta sivustolta www.nuoriyty.fi

Hinnat: 10 € / 1 yö tai 15 € / 2–3 yötä

 

Yhteismajoitus

Yhteismajoitus sijaitsee Kauhavan Keskustan koululla (yläkoulu) osoitteessa Lentokentäntie 19. Etäisyys juhlakentälle kävellen on n. 1,2 km, autolla n. 3 km. Majoitukseen saavutaan suoraan koululle. Majoittujalle varataan patja. Majoittuja tuo mukanaan muut yöpymistarvikkeet. Koululla ovat wc:t ja suihkut. Juhla-alueelle on matkaa n. 1 km.

Hinnat: 15 € / yö tai 30 € / koko aika.

 

Esiintyjien ja talkoolaisten majoitus

Majoituspaikka sijaitsee Kauhavan Keskustan koululla (yläkoulu), ks. yhteismajoitus. Ennen juhlaviikonloppua talkoisiin tulevat saavat tietoa majoituksesta majoitussihteeriltä numerosta 040 566 0224.

 

Kotimajoitus

Majoitukseen sisältyvät vuode, peitto ja tyyny sekä wc ja peseytymismahdollisuus. Majapaikan yhteystiedot lähetetään majoittujalle etukäteen. Juhlavieras ottaa itse yhteyttä majoittajaan.

Hinnat: 20 € / yö / hlö, 5–12-vuotiaat 10€ / yö / hlö

 

Muu majoitus

Kauhavalla ja lähialueilla on monenlaista majoitusta saatavilla. Tietoa löytyy verkkosivuilta:

 

Telttamajoitus ja matkailuajoneuvoalue

Ks. Liikenne (julkaistaan keväällä).

 

Tarjoa majoitusta

Kauhavalla ja naapurikunnissa asuvat voivat osallistua herättäjäjuhlien talkoisiin myös antamalla juhlavieraille yöpymispaikan omasta kodistaan. Kotimajoitukseen sisältyy vuode, peitto ja tyyny sekä peseytymismahdollisuus. Asunnoksi voi tarjota myös mökkejä, asuntovaunuja yms.

Majoitustoimisto laskuttaa juhlavieraita ja majoitustulot käytetään juhlien kustannuksiin. Majoittaja ei siis saa korvausta majapaikan tarjoamisesta. Halutessaan majoittaja ja juhlavieras voivat sopia, että majoittaja tarjoaa aamupalan ja liinavaatteet eri korvausta vastaan.

Jos haluat ilmoittautua kotimajoituksen tarjoajaksi, laita 31.5.2020 mennessä sähköpostia osoitteeseen **@** tai soita majoitussihteerille numeroon 040 566 0224.