PERUTTU: Hygieniapassikoulutus 19.3.2020
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

PERUTTU: Hygieniapassikoulutus 19.3.2020

Kuva: Jouko Liikanen

PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI.

Päivitetty 13.3.2020

Ylihärmän seurakuntatalolla järjestetään 19.3. hygieniapassikoulutus kesän herättäjäjuhlilla ruoan parissa työskenteleviä varten. Sitoutuneille talkoolaisille koulutus ei maksa mitään, vaan juhlat tarjoavat sen kymmenellä talkootyötunnilla juhlien aikana 3.-5. heinäkuuta. Koulutukseen voi tulla mukaan muutenkin, vaikka ei herättäjäjuhlatalkoisiin osallistuisikaan. Siinä tapauksessa hygieniapassitestin hinta on itse maksettava (49€).

Koulutus koostuu teorialuennosta (klo 16–18) ja sen jälkeen suoritettavasta testistä. Testattavalla tulee olla mukana virallinen kuvallinen henkilökortti sekä sininen kuulakärkikynä. Koulutukseen voi opiskella osoitteesta lupakokata.fi löytyvän materiaalin avulla.

Henkilöt, jotka sitoutuvat minimissään 10 tunnin talkoisiin sekä hygieniapassikurssille, ilmoittautuvat sähköpostitse 18.3. mennessä osoitteeseen **@**.

Hygieniapassi kannattaa hankkia. Se on osoitus hygieniaosaamisesta. Siitä voi olla hyötyä vapaa-ajan harrastuksissa esim. kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville, sekä nuorelle kesä- tai muun sesonkityön hakijalle. Herättäjäjuhlien talkoisiin osallistumisesta saa myös arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tutustua ihmisiin ympäri Suomen. Kauhavan herättäjäjuhlille odotetaan 30 000 juhlavierasta.