Juhla-alue 2011
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Juhla-alue 2011

Raksilan juhla-alue sijaitsee kilometrin päässä Oulun keskustasta. Kaikki palvelut on keskitetty samaan paikkaan.

 

Juhlakenttänä toimii pesäpallostadion. Osa seurapenkeistä sijaitsee kentällä ja osa stadionin kiinteässä katsomossa. Kiinteä katsomo on jyrkkä ja kaiteeton, joten sitä ei suositella liikunta- ja näkörajoitteisille.

 

Ouluhallissa sijaitsevat lasten ja nuorten toiminta, vauvala sekä valvottu lasten leikkihuone. Ouluhallin edustalta löytyvät juhlatori ja juhlaravintola. Lepo- ja ensiaputilat sekä lääkärin ja hoitajan vastaanotot sijaitsevat palolaitoksen liikuntahallissa. Juhla- ja majoituskansliat, mediakeskus, löytötavaratoimisto ja koulumajoitus sijaitsevat Teuvo Pakkalan koululla.

 

Teltta-alue ja inva-asuntovaunualue sijaitsevat Ouluhallin vieressä. Muut asuntovaunut ja -autot ohjataan P5-alueelle kävelymatkan päähän. Parkkialueita löytyy kolmetoista, joista suurin osa on juhlavieraiden käytössä.

 

Juhlakanslia

 

Juhlakanslia sijaitsee Teuvo Pakkalan koululla, osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 17. Kansliasta saa tietoja ohjelmasta, tapahtumapaikoista ja liikkumiseen liittyvistä asioista. Samassa tilassa toimii myös majoituskanslia ja mediakeskus.

 

Matkatavaroiden säilytys sijaitsee juhlakanslian yhteydessä. Säilytysmaksu on 2 €/kerta.

 

Infopiste

Infopiste sijaitsee Ouluhallin ja juhlakentän välissä, kohtaamispaikan vieressä. Infopisteestä saa tietoja ohjelmasta, tapahtumapaikoista ja Oulusta. Infopisteessä myydään myös juhlaoppaita.

Löytötavaratoimisto sijaitsee juhlien aikana infopisteessä. Juhlien jälkeen löytötavarat toimitetaan Oulun poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.