Majoitus 2011
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Majoitus 2011

Majoitus

Oulun majoituskapasiteetti on hyvä, ja majoitusta on tarjolla tasokkaista hotelleista telttamajoitukseen. Herättäjäjuhlien juhlamajoituksesta löytyy tietoa tältä sivulta. Lisäksi Oulussa on useita hyvätasoisia hotelleja, joista voi kysellä huoneita suoraan. Lisätietoa Oulun seudun majoitusvaihtoehdoista ja hotelleista saa Oulun kaupungin matkailusivuilta.

 

Varaus majoitustoimistosta ja verkkosivuilta

Majoituksen verkkoilmoittautuminen on nyt päättynyt. Majoitukseen voi ilmoittautua ja paikkoja voi kysellä suoraan majoitustoimistosta.

Majoitustoimiston puhelin arkisin klo 9–11 (majoitussihteeri Mikko Ylävaara): 044 316 1771

Majoitustoimiston sähköposti: majoitus(at)oulunherattajajuhlat.fi

Varaajat ovat saavat laskun ja ohjeet majoituspaikan sijainnista postitse etukäteen. Jos maksua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Kaikista varausmuutoksista on ilmoitettava välittömästi majoitustoimistoon.

 

Välkkylän kesähotelli ja Teuvo Pakkalan koulu ovat täynnä.

Varasijoja ja hajapaikkoja voi kysellä suoraan majoitustoimistosta.

 

Telttamajoitus

Teltta-alue sijaitsee Kuntoilijanpuistossa Raksilan juhla-alueella. Telttamaksu on 10 €/yö. Teltta-alueella on 2 kuivakäymälää, ja sisä-wc sekä suihkut löytyvät Ouluhallista. Telttailijoiden autot ohjataan parkkialueelle P4 (ks. Pysäköinti).
 

Koulumajoitus - täynnä!

Koulumajoitus sijaitsee Teuvo Pakkalan koululla, Teuvo Pakkalan katu 17. Koulumajoituksen hinta on 10 €/yö. Majoittumista varten on varattu patja, ja muut tavarat (tyyny, täkki/makuupussi ja lakanat) majoittuja huolehtii itse. Majoituskoululla on käytössä wc ja suihkut. 
 

Asuntovaunu- ja asuntoautomajoitus

Asuntovaunut ja asuntoautot pysäköidään P5-alueelle ja invamerkillä varustetut P4-alueelle (ks. Pysäköinti). Pysäköintimaksu on 20 €/vrk tai 40 € koko aika. Asuntoauto- ja asuntovaunupaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan autot ohjataan parkkialueille saapumisjärjestyksessä.

Alueilla on wc-kontit, jotka on yhdistetty kaupungin viemäri- ja vesijohtoverkkoon. Konttien luona on myös jätevesiastioiden tyhjennysmahdollisuus. Suihku- ja peseytymistilat sijaitsevat Ouluhallissa, jonka wc-tilat ovat käytettävissä. P4-alueelle järjestetään mahdollisuus sähkön saantiin.
 

Nuorten majoitus

Nuorten majoitus sijaitsee Pohjankartanossa, Suvantokatu 1. Hinta on 10 €/yö. Majoittumista varten on varattu patja, ja muut tavarat (tyyny, täkki/makuupussi ja lakanat) majoittuja huolehtii itse. Majoituskoululla on käytössä wc ja suihkut.

 

Kotimajoitus

Kotimajoituksen hinta on 10 €/yö/hlö ja 4–12-vuotiailta 5 €/yö/hlö. Hintaan kuuluu vuodepaikka, peitto, tyyny ja peseytymismahdollisuus. Aamupalasta ja liinavaatteista vieras voi sopia isäntäperheen kanssa erillistä korvausta vastaan.

 

HUOM. Kotimajoitusta on saatavilla tarjonnan mukaan. Ennen kotimajoituksen vahvistumista kannattaa juhlavieraiden varata itselleen vaihtoehtoinen majoitusmuoto.

 

Välkkylän kesähotelli - täynnä!

Välkkylän kesähotelli sijaitsee osoitteessa Ylioppilaantie 2. Hotelli on loppuunvarattu, ja mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella majoitustoimistosta.

 

Hinnat/yö:

- 2 hh 75 € (osa huoneista on kaksioita ja osa yksiöitä)
- 1 hh 70 €
- Perhekaksio 120 € (2 aikuista ja 1–4 lasta)
- Lisäpatja 15 €
- Parkkipaikka henkilöautolle 5 €/vrk (huom. vain 60 paikkaa)

Hinnat on ilmoitettu omin lakanoin. Lakanoista (sisältää myös pyyhkeet) veloitetaan 5 € maksu paikan päällä. Yksittäiset pyyhevuokrat ovat 1€ kappaleelta.

Lisäpatja- sekä lakana- ja pyyhetarve on ilmoitettava ennakkoon majoitustoimistoon.

Huoneissa on keittiö ja astiat, suihku ja WC. Ei aamupalaa. Huoneiden luovutukset tapahtuvat sekä tullessa että lähtiessä joustavasti.

 

Talkoolaisten majoitus

Herättäjäjuhlille pidempiaikaiseksi talkoolaiseksi tulevan ja majoitusta tarvitsevan henkilön on ilmoittauduttava ennakkoon majoitustoimistoon.

Ennakkoon ilmoittautuneille talkoolaisille järjestetään talkoomajoitus juhlien valmisteluiden ja juhlien ajaksi.

17.6.2011 jälkeen tulleisiin talkoomajoituksen varauksen tehneille emme valitettavasti voi luvata majoituksen järjestymistä.

 

Tarjoa majoitusta

Haluatko tarjota juhlavieraiden majoituskäyttöön esimerkiksi asuntovaunun, mökin tai huoneen kotoasi? Ota yhteyttä majoitustoimistoon.

Majoitustoimiston kautta toimitetuista huoneista pyydetään majoittujilta korvaus (10 €/yö/hlö ja 4–12-vuotiailta 5 €/yö/hlö), joka jää herättäjäjuhlaorganisaatiolle. Aamupalasta ja liinavaatteista majoittuja voi sopia isäntäperheen kanssa erillistä korvausta vastaan.