Herättäjäjuhlakauppa Kauhavalla palvelee
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Herättäjäjuhlakauppa Kauhavalla palvelee

Herättäjäjuhlakauppa on Kauhavan juhlien infopiste sekä tukituotekauppa. Hannele Kihlman tarkkailee pääsihteeri Korkalaisen ja talkootoimikunnan pj:n suoriutumista myyntituotteiden esilleasettelusta.

Kuva: Tuula Jokiaho

Julkaistu 11.5.2021
Muokattu 27.5.2021

Kauhavan valoristeyksen kupeessa saman katon alla K-Supermarket Kauppatien kanssa olevassa kiinteistössä (Kauppatie 82) on avattu Kauhavan herättäjäjuhlien INFO-piste ja herättäjäjuhlakauppa.

- Perinteisesti herättäjäjuhlat järjestävä paikkakunta avaa juhlia varten herättäjäjuhlakaupan, joka samalla toimii paikkakunnan infopisteenä ja myy juhlien tukituotteita sekä Herättäjä-Yhdistyksen tuotteita, mm. Siionin virsiä ja adresseja, Kauhavan herättäjäjuhlien pääsihteeri Simo Korkalainen sanoo.

Vaikka herättäjäjuhlat lähetetään heinäkuun alussa Kauhavalta virtuaalisesti, herättäjäjuhlakauppa tulee olemaan avoinna torstaisin klo 10–18 ja perjantaisin klo 10–14. Sitä pitävät auki varainhankintatoimikunnan talkoolaiset.

Herättäjäjuhlakaupassa voi tehdä kivoja löytöjä. Kauhavan varainhankintatoimikunta on painattanut juhlatunnuksin mm. mukeja, kasseja ja tyynyliinoja, vapaaehtoiset ovat kutoneet pipoja, sukkia ja lapasia sekä körttiraidoin villahuoveja, jonka voi kietaista harteille tai vaikka pyllyn lämmittäjäksi seurapenkkiin.

Pääsihteeri Simo Korkalainen harmittelee, että isoja herättäjäjuhlakaupan avajaisia ei voitu vielä vallitsevien rajoitusten vuoksi järjestää, mutta toivoo, että mahdollisimman moni paikkakuntalainen jo poikkeaisi kaupassa.

 

Tuula Jokiaho