Iltakonsertti lauantaina 3.7.2021 klo 21
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Iltakonsertti lauantaina 3.7.2021 klo 21

J. Jyrän keikka on ensin ja kohdassa 0:52 aloittaa Viitasen Piia.

J. Jyrä ja Viitasen Piia. Ilmaiskonsertti, vapaaehtoinen striimausmaksu Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyölle MobilePay-numeroon 10800 tai tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan.

J. Jyrä on järvenpääläinen / pohjalainen lauluntekijä ja esittäjä. J. Jyrän laulut ovat pieniä lauluja syntisen ihmisen näkökulmasta, ihmisen suhteesta Jumalaan, ympäristöön, toisiin ihmisiin. Laulut ovat minämuotoista pohdiskelua ja rukousta. Tämä gospel ei esitä vaatimuksia, ei tuomitse, eikä esitä valmiita ratkaisuja. Musiikissa on kuultavissa körttiläisyyden sävyjä.

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indiefolkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin. Viitasen Piia keikkailee soolona, triona sekä koko viisihenkisen yhtyeensä kanssa tai tarvittaessa harpulla, kanteleella tai jousilla vahvistetulla erikoiskokoonpanolla. Herättäjäjuhlilla kuulemme ja koemme trion esityksen.

Katso video klikkaamalla alla olevassa värillisessä ruudussa näkyvää kolmiota. HUOM. alussa voi olla jopa 15 minuuttia tyhjää (koska suora lähetys on aloitettava ajoissa, odota rauhassa!). Konsertin keskellä on muutaman minuutin tauko artistin vaihtuessa. Silloin videolla ei liiku kuva eikä kuulu ääni. Odottele rauhassa ja käy välillä vaikka lukemassa uutisia tai katsomassa valokuvia!