Andrei Antonov
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Andrei Antonov

Puhe pdf-muodossa

lauantai 2.7.2022
lähetysseurat klo 15.30
Andrei Antonov

 

Rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa!

Haluan kertoa paljon terveisiä Sortavalasta, Venäjän puolesta.

Nyt on vaikea tilanne maailmassa, Ukrainassa on sota ja sen sodassa kuolee paljon ihmisiä, sotilaita ja siviiliihmisiä.

Ja meidänkin tuleminen Suomeen tänä aikana on vaikea. Rukoilemme Jumalaa, jotta Hän antoi nopeammin rauhan Ukrainaan ja monille niille maalle, jossa nyt, tänä päivänä ei ole rauhaa, ovat sodat ja ihmiset kuolevat sodissa. Laupias Jumala, kuule meidän ääni ja pysähdy rauhattomuuden ajat.

Mutta Jeesus itse sanoi ja ennusti ”...Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täyttyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.” (Mk. 13:7–8)

Maailma on julma. Ihmiset eivät muista Jumalan rakkautta, ja monilla ihmisillä rakkautta omassa sydämissä ei ole ollenkaan, sen takia on niin paljon hätää maailmassa.

Meidän, Jeesuksen Kristuksen kirkon, pitää olla esimerkkinä maailmassa. Jeesus itse sanoi: "...siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus..." Joh. 13:35

Puhdas Jumalan sanan saarna ja rakkauden teot näyttävät monille ihmiselle pelastustien Jeesuksessa. Pyhä Henki herättää uskon sydämessä syntien anteeksiantamiseen ja maailmassa tulee enemmän rakkautta. Kristuksen ruumis, kirkko, kasvaa.

Muistamme aina rukouksissa kaikkia veljiämme ja sisariamme Jeesuksessa Kristuksessa.


pdf liite

Puhe pdf-muodossa