Tule talkoisiin 2011
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tule talkoisiin 2011

Herättäjäjuhlat syntyvät talkoovoimin. Talkoolaisia tarvitaan herättäjäjuhlien aikana ja sitä ennen yhteensä 1 500. Pienelläkin osallistumisella voi saada hyvän mielen. Valitse itsellesi mieluisin tapa osallistua!


Tehtäviä on monenlaisia

Talkoolaisena voit päästä mm. rakentamaan ja purkamaan juhla-aluetta, tarjoilemaan ruokaa, keräämään kolehtia, siivoamaan, hoitamaan lapsia ja ohjaamaan liikennettä. Myös ennen juhlia tarvitsemme vapaaehtoisia mm. toimisto- ja järjestelytehtäviin.

Talkoot on hyvä tapa hankkia hyvä mieli ja uusia ystäviä. Kiitokseksi saat myös talkoopaidan sekä kahvi- ja ruokalippuja juhlaravintolaan talkoovuoron pituudesta riippuen.

 

Ilmoittaudu verkkolomakkeella

Helpoin tapa liittyä iloiseen talkoojoukkoomme on täyttää verkkolomake.

 

Vaihtoehtoisesti voit tulostaa ja täyttää talkoolomakkeen (pdf) ja lähettaä sen täytettynä osoitteeseen Oulun herättäjäjuhlien talkootoimisto, PL 122, 90101 Oulu.

 

Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä viimeistään juhlienalusviikolla.

 

Lisätietoja saa talkootoimikunnan puheenjohtajalta Heikki Kaikkoselta, puh. 040 502 5010 tai heikki.kaikkonen(at)evl.fi.

 

Talkootoimisto palvelee juhlien aikana

Juhlien aikana talkoolaiseksi voi ilmoittautua talkootoimistossa, joka sijaitsee Teuvo Pakkalan koululla, osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 17.

Avoinna:
to 7.7. klo 8–21
pe 8.7. klo 8–21
la 9.7. klo 8–21
su 10.7. klo 8–18

 


pdf liite

Talkoolomake