Kavereiksi herättäjäjuhlilla
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kavereiksi herättäjäjuhlilla

Etsi uusia ystäviä Kaverisovelluksen avulla!

 

Yksinäisyys on jokaiselle tuttu tunne. Sellainen yksinäisyys, joka ei ole itse valittua eikä toivottua, voi pidempään jatkuessaan sairastuttaa ja aiheuttaa häpeää. Jopa suurtapahtumassa kuten herättäjäjuhlilla voi tuntea itsensä yksinäiseksi tai kaivata muuten vain uutta keskustelukumppania, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia, osallistua konserttiin tai istahtaa seurapenkkiin.

Joensuun herättäjäjuhlat tekee yhteistyötä uuden digitaalisen kohtaamispaikan, Kaverisovelluksen, kanssa. Sovelluksen avulla voit etsiä lähiympäristöstäsi kaveria kahvikupin äärelle, kulttuurimenoihin, liikuntaharrastuksiin tai vaikka herättäjäjuhlille. Se, joka kaipaa kaveria juhlien ajaksi tai vaikka loppuelämäksi, voi kaverisovelluksen kautta hakea kontaktia jo etukäteen. Näin uusi tekniikka voi parhaimmillaan olla palvelemassa sitä, että ihminen löytäisi toisen luo. Tämä kaipaus on sisäänrakennettuna meissä jokaisessa. Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille aikuisille elämäntilanteesta riippumatta ja toimii verkkosovelluksena osoitteessa app.kaverisovellus.fi.

Perusohjeet sovelluksen käyttämiseen löydät täältä:

Profiilin luominen: https://www.youtube.com/watch?v=-7teWrZYceg

Kaverikutsun luominen: https://www.youtube.com/watch?v=r9eWUcov7uM

 

Lisätietoa:

Kaverisovelluksen Katsomuskaveri-toiminnon lyhyt esittely: https://youtu.be/KuGwNNVG2SM

Turun yliopiston professori Niina Junttilan puheenvuoron nuorten aikuisten yksinäisyydestä Kaverisovelluksen julkistamistilaisuudessa: https://youtu.be/DHYVpCuPB60

Kaverisovelluksen takana on suomalainen start up -yritys Superlaiffi Oy, jonka juuret ovat porvoolaisen Arla Joensuun ideassa. Sovelluksen tarkoituksena on vähentää yksinäisyyttä ja hälventää yksinäisyyteen liittyviä ennakkoluuloja. Sovelluksen taustoihin ja tekijöihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa kaverisovellus.fi.

 

Kokeile rohkeasti ja tutustu uusiin ihmisiin yhteisen tekemisen äärellä!

Tavataan herättäjäjuhlilla! ❤

 

Huomaa myös juhlille ensi kertaa tai yksin tulevien tapaaminen lauantaina 2.7. klo 12.15 juhlakentän lohkolla K.