Lähde rakennustalkoisiin!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lähde rakennustalkoisiin!

Kuva: Elisa Kujala

 

Herättäjäjuhlat tehdään talkoilla. Satojen muiden talkootehtävien joukossa on kentän rakennustyöt. Purkutalkoot kestävät kolme päivää juhlien jälkeen. Tällöin kaikki pakataan kontteihin seuraavan vuoden herättäjäjuhlia varten.

Rakennusporukkaan toivotaan mukaan lisää vapaaehtoisia tulevina vuosina. Talkootehtäviä löytyy kaikille – ei tarvitse olla minkään alan ammattilainen eikä Herättäjä-Yhdistyksen jäsen. Tärkeintä on halu auttaa, vastuullinen asenne ja tekemisen ilo. Osallistuminen on aina vapaaehtoista, talkoisiin voi tulla siksi aikaa kun pääsee. Talkooajalle tarjotaan ruoka ja majoitus, mutta ei palkkaa eikä muuta korvausta.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat jatkossa talkookirjeen, jossa on lisätietoa herättäjäjuhlien rakennustalkoista. Talkookirjeen postituslistalle liittymisellä et vielä sitoudu mihinkään, mutta saat tietoa rakennustalkoista ja kutsun mukaan. Listalle ei myöskään lähetetä mitään muuta Herättäjän postia kuin herättäjäjuhlien rakennustalkoisiin liittyviä kutsuja tai tietoiskuja. (Jos haluat muutakin postia Herättäjästä, liity jäseneksi tai tilaa vaikka uutiskirjeemme!) Talkookirjeen tilaus ei myöskään ole ilmoittautuminen rakennustalkoolaiseksi Joensuuhun - siihen ohjeet löytyvät siis täältä

Tarvitsemme väkeä heti jo purkutalkoisiin Joensuussa. Tervetuloa rakentamaan myös seuraavia herättäjäjuhlia Seinäjoelle 2023 ja Vaasaan 2024.

Kiitos talkoolaisille – rakentajille ja kaikille muille – työpanoksestanne!

 

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
*
Nimi
*
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero