Herättäjäjuhlilla varaudutaan helteeseen
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Herättäjäjuhlilla varaudutaan helteeseen

Julkaistu 29.6.2022

Helteinen sää jatkuu ennusteiden mukaan Joensuussa viikonlopun ajan. Perjantaina alkavien Joensuun herättäjäjuhlien järjestäjät opastavat juhlavieraita nauttimaan riittävästi nestettä.

Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Juhla-alueella Mehtimäellä on vesipullon täyttämispisteitä. Ruoka-annoksen mukana saa juhlaravintolassa Areenassa lähdevesipullon. Lisäksi kahvioista voi ostaa mm. kivennäis- ja lähdevettä. 

Juhlajärjestäjät suosittelevat käyttämään päähinettä. Juhlakentällä pesäpallostadionilla voi suojata itsensä myös sateenvarjon avulla.

Sisällä Joensuu Areenassa on todennäköisesti hieman viileämpää, ja siellä on suojassa auringonpaahteelta. Areenassa on runsaasti istumapaikkoja, ja sinne kuuluu juhlakentän ohjelma. Areenassa on lepoalue, jossa voi levähtää hetken aikaa myös pitkällään.  

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee myöskin Areenassa. Lisäksi juhlakentällä pesäpallostadionilla on oma ensiapupiste. Tapahtuma-aikana alueella päivystää ensiapuryhmiä ja lääkäri.  

Herättäjäjuhlat järjestetään 1.–3.7. tunnuksella ”Lohduksi toisillemme”. Järjestäjinä ovat Herättäjä-Yhdistys ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, vahvana yhteistyökumppanina Joensuun kaupunki.