TIEDOTE 3.7.2022: Lohtuhieronta tuotti 2450 euroa Ukrainan hyväksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

TIEDOTE 3.7.2022: Lohtuhieronta tuotti 2450 euroa Ukrainan hyväksi

Lohtuhierontaprojektia olivat toteuttamassa herättäjäjuhlien pääsihteeri Kati Nissi (vas.) ja ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja Paavo Kettunen (toinen vas.), ISLOn edustajina rehtori Petri Lehikoinen ja koulutettu hieroja Minna Turunen. Kuva: Topi Linjama

Joensuun herättäjäjuhlilla järjestetty lohtuhieronta keräsi runsaasti hierottavia. Projekti toteutettiin yhdessä Itä-Suomen liikuntaopiston kanssa, ja sen tuotto Ukrainan hyväksi oli 2 450 euroa. Avustus Ukrainalle ohjataan lyhentämättömänä Suomen Lähetysseuran kautta.

Herättäjäjuhlaväki sai hierontaa kahtena päivänä hintaan 1 e/minuutti. Pikalohtuhieronnan sai kympillä, ja puolen tunnin kattavamman hieronnan 30 eurolla. Hieronnan toteuttivat ISLOn aktiiviset hierojat niin sanotusti ”hiki hatussa.”

Herättäjäjuhlat järjestetään Joensuussa 1.-3.7.2022. Joensuun herättäjäjuhlien järjestäjinä toimivat Herättäjä-Yhdistys ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä. Yhteistyökumppanina on Joensuun kaupunki. Aiemmin juhlat on pidetty Joensuussa 1961 ja 1995.

Herättäjäjuhlat ovat yhdet suurimmista hengellisistä kesäjuhlista Suomessa. Ne järjestetään aina paljaan taivaan alla ja pääasiassa talkoovoimin. Juhlien ohjelmassa on seuroja, veisuita, konsertteja ja muita tapahtumia. www.herattajajuhlat.fi