Muista myös nämä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Muista myös nämä

Ilmakuva juhla-alueesta.

 

Kuvauta itsesi ”körttipuvussa”! Voit kuvata itsesi ja kaverisi juhla-alueelta löytyvissä körttipukuisissa pahvihahmoissa. Mikäli jaat kuvasi sosiaalisissa medioissa, muistathan merkitä kuvasi esim. tunnisteilla #herättäjäjuhlat, #annatoivohuomiseen ja #Seinäjoki.

 

Kevennä taakkaasi ja voimaannu itkun ja toivon muurilla. Juhla-alueelta löydät puisen reliefin, jonka rakoihin voit jättää paperilapulla omia itkun, toivon ja rukouksen aiheitasi. 

 

Toivon tauluja. Minna Ylimäki-Hemmingin ja Panu Hemmingin maalauksia heinäkuun 2023 ajan Liljala Oy:n ikkunagalleriassa, Ammattikoulunkatu 2. 


Lankoihin kätketty hengellisyys
Näyttely tekstiilikäsitöistä, joissa kristillinen ajattelu on eri tavoin läsnä. Käsitöitä tehdessä avautuu aikaa mietiskelylle ja keskustelulle. Ajatuksia kätkeytyy lankojen lomaan. Saatu tai hankittu käsityöesine voi yhtä lailla kuljettaa mietteisiin. Esineiden tekijät ja omistajat kertovat teksteissään, millaisia kristillisiä merkityksiä käsitöihin liittyy. Näyttely on avoinna Lakeuden Ristissä herättäjäjuhlien ajan.


Jyrkän kesäteatteri: Kun Lyyti ei enää kirijoota, Ylistarontie 520, Ylistaro. Esitykset juhlien aikana: to 13.7. klo 19.30 ja pe 14.7. klo 19.30. Katso muut esitysajat täältä.


Onnelan kesäteatteri: Pieni pyhiinvaellus, Onnelanranta 2, Härmä. Esitykset juhlien aikana: to 13.7. klo 19, la 15.7. klo 14, su 16.7. klo 17.00. Katso muut esitysajat täältä.