Pukkilansaaren konsertteihin pääsee 1 500 ihmistä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pukkilansaaren konsertteihin pääsee 1 500 ihmistä

Julkaistu 4.7.2012

 

Kyrönjoen Pukkilansaaressa herättäjäjuhlien aikana järjestettäviin iltakonsertteihin pääsee 1 500 ihmistä.

Halleluja! Kiitoslauluja arjen keskeltä -konsertti ei toteudu perjantaina 6. heinäkuuta täysin suunnitelmien mukaisesti. Jaakko Löytty ei konsertoi herättäjäjuhlilla. Sen sijaan Pukkilansaaressa esiintyy Mika Nuorva Trio.

Nuorva esiintyy jyväskyläläisten ammattimuusikoiden, Esko Turpeisen (sähkökitara, taustalaulu) ja Mikko Pellisen (kosketinsoittimet, haitari), kanssa.

Konsertissa kuullaan lauluja "Halleluja! Kiitoslauluja arjen keskeltä" -äänitteeltä, jonka Nuorva ja Löytty julkaisivat maaliskuussa 2012. Myös Nuorvan aiempaa soolotuotantoa kuullaan.

Mika Nuorva (s. 1972) on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä ja siioninvirsirunoilija, joka on tehnyt reipasta körttigospelia yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Pekka Kososen ja Soihtuorkesterin kanssa hän on tehnyt viisi pitkäsoittolevyä ja satoja keikkoja.

Suuri yleisö on oppinut tuntemaan Nuorvan 2000-luvulla kolmesta suomenkielistä pop-rockia sisältäneestä soololevystä. Niiden kappaleet ovat pysytelleet toinen toisensa perään Radio Suomen soitetuimpien laulujen listalla.

Konserttiin myydään käsiohjelmia Pukkilansaaren portilla.

Lippuja juhlatorilta ja portilta

Lauantaina 7. heinäkuuta saaressa kuullaan Tarinoita elämästä. Illan ohjelman aloittaa kello 21.30 stand up -koomikko Mikko Vaismaa. Juha Tapio kapuaa kitaroineen lavalle kello 22. Muusikko konsertoi kotikonnullaan, sillä hän on kotoisin Isonkyrön naapurista, Ylistarosta.

Tarinoita elämästä -iltaan myydään 1 500 lippua. Niitä voi ostaa perjantaista lähtien Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön kojusta juhlatorilta. Siellä on myytävänä 700 lippua.

Loput liput myydään lauantai-iltana Pukkilansaaren portilla. Lippuja aletaan myydä kello 19. Jokirantaan kannattaa tulla ajoissa ruuhkan vähentämiseksi.

Kyrönjoessa sijaitsevaan Pukkilansaareen kuljetaan hyvin lyhyt matka lossilla. Lossi alkaa liikennöidä kello 19.

Rippikouluryhmät ja muut ryhmät voivat varata lauantai-illaksi liput Isonkyrön kirkkoherranvirastosta numerosta (06) 4715 800. Ryhmässä on oltava vähintään 20 jäsentä. Liput noudetaan juhlatorilta nuorisotyön kojusta.