Körttiradio välittää juhlatunnelmaa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Körttiradio välittää juhlatunnelmaa

Körttiradion haastattelupisteessä juhlavieraita jututtavat herättäjäjuhlaviikonlopun ajan Elina Kaakinen (vas.), Jan Ahonen, Sami Ojala, Vesa Rantala ja Emilia Karhu. (Kuva: Tapio Romppainen)

Julkaistu 6.7.2012

 

 

Herättäjäjuhlatunnelmia välittää koteihin Körttiradio, jonka kautta on mahdollisuus kuulla seurapuheet juhlakentältä suorana lähetyksenä. Lähetykset kuullaan Iskelmä Pohjanmaan taajuuksilla, mutta myös nettisivujen kautta körttiradiota voi kuunnella missä päin maailmaa hyvänsä.

- Nettikuuntelun määrä on kasvanut voimakkaasti. Viime vuonna netin kautta körttiradiota kuunteli yhtäaikaa 400 kuuntelijaa yli 40 maasta, kertoo Sami Ojala, joka on ollut viime vuodet Körttiradion vetovastuussa. Myös Jan Ahonen, Emilia Karhu, Elina Kaakinen, Iikka Löytty ja Vesa Rantala välittävät viikonlopun ajan juhlatunnelmia kuuntelijoille.

- Körttiradion tarkoituksena on välittää herättäjäjuhlatunnelmia ja seurat niiden kuunneltavaksi, jotka eivät paikalle pääse, kertoo Jan Ahonen.

Seurapuheesta keskustellaan

Seurojen jälkeen seurapuhujat kerääntyvät körttiradion studiolle, jossa palataan seurapuheeseen.

-Tarkoituksena on syventää ja jatkaa keskustelua seurapuheen pohjalta, kertoo Elina Kaakinen, joka toimii Ylellä toimittajana ja lähti mukaan vapaaehtoiseksi toimittajaksi körttiradioon ystävänsä pyynnöstä. 

Körttiradiossa tarjoillaan myös musiikkia ja etukäteen toimitettuja ohjelmia. Haastateltavina ovat mm. Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, Isonkyrön seurakunnan kirkkoherra Artturi Kivineva ja Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen. Mutta myös sinun ehdottamasi henkilö voi olla äänessä tänä viikonloppuna.

-Körttiradion haastattelupiste sijaitsee lähellä juhlaporttia ja siellä juhlavieraat voivat käydä tekemässä ehdotuksia haastateltavista, kertoo Elina Kaakinen.

Minna Ylimäki-Hemminki

 

Körttiradion lähettimet ja taajuudet

Lapua 96,9 MHz (kuuluu mm. Isossakyrössä)

Kurikka 92,3 MHz (kuuluu mm. Isossakyrössä)

Alajärvi 104,3 Mhz

Kokkola−Pietarsaari 105,9 Mhz

Kristiinankaupunki 105,1 Mhz

Ähtäri 97,8 Mhz

kaapeliverkoissa mm. Vaasa ja Seinäjoki 104,3 MHz

 

Lähetysajat

pe 6.7. klo 15.45−20.00

la 7.7. klo 8.15−20.30

su 8.7. klo 7.45−16.00